Bryne

BRYNE - unikt og svært moderne hus på to plan

Skal du bygge hus, og er på utkikk etter en stor bolig med helt egenartet karakter og åpne og spennende rom- og planløsninger, også mellom etasjene? Da kan du legge jakten midlertidig på is og bli bedre kjent med Bryne.

Bryne er med sine store vindusflater og sitt moderne og samtidig landlige preg, et stort og luftig hus over to plan. Huset har skråtak med store, takvinduer som gir mengder med naturlig lys både oppe i andre etasje og ovenfra og ned til den åpne stue-/kjøkken-løsningen i førsteetasjen.

Vinduene i taket har store, dype karmer, som sammen med taket forøvrig og planløsningene ellers i huset, gir boligen en spennende og egenartet innvendig karakter. Første etasje har stor entré med trapp opp til andre etasje og inneholder også den komfortable foreldreavdelingen bestående av et stort soverom, walk-in garderobe og eget bad.

På dette planet finner du dessuten bod/vaskerom, en utvendig sportsbod og den åpen stue-/kjøkken-løsning på over 50 m2, som kun er delt med høye kjøkkenskap. Andre etasje har en flott galleriløsning med glassrekkverk, som sammen med takvinduer gir hele huset en luftig atmosfære

Toppetasjen har også to soverom, stor loftstue, bad, bod og et gjesterom så stort at det også kan brukes som et trivelig hjemmekontor. Hele Brynes kledning består av stående bord i lys tre, noe som er med på å gi. huset karakter av typen landlig, sprekt og tidløst.

Interessert i dette huset? Kontakt oss i dag for å høre mer om Bryne.

BYA: 140,8m2
BRA bolig: 181,6m2
Bod: 6,7m2
Overbygget utearial 10,9m2
P-rom: 172,9m2
Største lengde: 16,8m
Største bredde: 9,9m
Type tomt: Flat
Antall soverom: 3/4
Tegningsnr.: P734

Passer for flate tomter