Bryne

Unikt og svært moderne hus på to plan.

Skal du bygge hus, og er på utkikk etter en stor bolig med helt egenartet karakter og åpne og spennende rom- og planløsninger, også mellom etasjene? Da kan du legge jakten midlertidig på is og bli bedre kjent med Bryne.

Store vindusflater, moderne og samtidig landlige preg
Et stort og luftig hus over to plan. Bryne har skråtak med takvinduer som gir mengder med naturlig lys både oppe i andreetasje og ovenfra og ned til den åpne stue/kjøkkenløsningen i førsteetasje. Dette gir boligen en spennende og egenartet karakter.

Stor foreldreavdeling, enda større stue-/kjøkkenløsning
Førsteetasje har stor hall med trapp opp til andreetasje og inneholder også foreldreavdelingen bestående av et stort soverom, garderobe og eget bad.

På dette planet finner du dessuten bod/ vaskerom, en utvendig sportsbod og en åpen stue/kjøkken-løsning på over 50 m2, hvor kjøkkeninnredningen deler rommet på en naturlig måte.

Luftig atmosfære
Andreetasjen har et flott galleri med glassrekkverk som sammen med takvinduene er med på å gi huset en luftig atmosfære. Toppetasjen har også to soverom, stor loftstue, bad, bod og et gjesterom så stort at det også kan brukes som et trivelig hjemmekontor.


Interessert i dette huset? Kontakt oss i dag for å høre mer om Bryne.

BYA: 140,8m2
BRA bolig: 184,5m2
Bod: 6,7m2
Overbygget utearial 11,0m2
P-rom: 174,4m2
Største lengde: 16,8m
Største bredde: 9,9m
Type tomt: Flat
Antall soverom: 3/4
Tegningsnr.: P734

Last ned prospekt
Passer for flate tomter