Ekeberg

Hypermoderne enebolig på ett plan.

Ekeberg er et innholdsrikt og stilfullt hus over ett plan, med funkispreg og et hav av spennende detaljer både inne og ute. Romslige stuer fulle av naturlig lys

Entréen, med wc like ved inngangspartiet, skiller denne flotte boligen i to.

På ene siden finner du den store og delvis åpne stue/kjøkken-løsningen på over 50 m2. Dette allrommet blir naturlig opplyst med store vinduer på langsidene og en front som hovedsakelig består av glass.

På andre siden av entréen finner du nok en romslig stue med vinduer, hvor du har ankomst til to soverom, den forseggjorte foreldreavdeling og ut til din overbygde terrasse på bakkeplan.

Komfortabel foreldreavdeling med terrassetilgang.

Også stuen ved soverommene og den åpne stue/kjøkken-løsningen har utgang til den romslige terrassen. Det samme gjelder det separate soverommet i den komfortable foreldreavdelingen, som også består av eget bad og en walk-in garderobe.
Praktiske løsninger for vaskerom og carport.

Utvendig er Ekeberg kledd med ulike materialer som gir både dybde og liv til fasaden. Huset har tilhørende carport hvor det også er adkomst til vaskerom med bod og teknisk rom.

I tillegg til den innvendige boden har boligen også godt med oppbevaringsplass i en sport- og fritidsbod med inngang fra gårdsplassen. Ekeberg er huset for deg som ønsker egenartet og førsteklasses livsløpsbolig.

Interessert i dette huset? Kontakt oss i dag for å høre mer om Ekeberg.

BYA: 243,2m2
BRA: bolig 156,9m2
Carport: 27,1m2
Sportsbod: 6,9m2
Overbygd uteareal: 22,7m2
P-rom: 147,1m2
Største lengde: 19,7m
Største bredde: 17,4m
Type tomt: Flat
Antall soverom 3
Passer for flate tomter