HOF - klassisk hus med ark og saltak

Hof er et solid trehus med landlig preg som går over to plan fullt med gode kvaliteter.

Inngangspartiet til dette flotte huset er skjermet av en større sportsbod og overbygg. I entréen har du adkomst til vinkeltrappen opp til andre etasje og et bad/vaskerom. I første etasje har du ellers et kjøkken/ allrom med en spisebordsone i husets karnapp, som er omkranset av vinduer fra gulv til tak.

Fra karnappet har du også utgang til et av boligens utvendige områder. Herfra kan du nyte omgivelsene eller inviterer venner og familie til hagefest. Fra kjøkkenet har du dessuten adkomst til den koselige, romslige og delvis åpne stuen, som også den får masser av naturlig lys fra gode vindusflater.

Andre etasje består av en stor loftstue, bod, hele tre større soverom og et bad. Alle rom med naturlig lys i rikelige mengder. Husets karnapp går over to plan og utgjør en tilbaketrukken og intim del av topp etasjens loftstue – et perfekt sted for de lange og sosiale sofasamtalene. Som i førsteetasjen utnyttes det innvendige arealet i andre etasje maksimalt.

Tradisjonelt hus med trekledning.

Hof er med sine totalt 140 m2 et mindre hus og har både liggende og stående trekledning. Boligen har et tradisjonelt preg, som passer inn i de fleste boligområdene. Samtidig er rom og planløsningene utformet for å gi familier både i pose og sekk hva gjelder komfort og boltringsplass.

Hof er kort sagt et innholdsrikt hjem, hvor du og familien kan skape masse gode minner.

Er du interessert i dette huset? Kontakt oss i dag for å høre mer om Hof.

BYA: 91,5m2
BRA: bolig 138,9m2
Overbygd uteareal: 3,4m2
Sportsbod: 5,2m2
P-rom: 135,6m2
Største lengde: 10,6m
Største bredde: 10,5m
Type tomt: Flat
Antall soverom 3/4
Passer for flate tomter