Kongsberg

Et stort moderne hus med en spennende fasade.

Kongsberg er er et stilsikkert og romslig hus. En spennende bygnings kropp, store vinduer og den gode planløsningen gjør huset åpent og praktisk.


Luftige oppholdsrom og stor uteplass

Fra den romslige hallen kommer du inn i en delvis åpen kjøkken/stueløsning på nesten 70 m2. Herfra er det tofløyede dører ut mot en stor og delvis overbygget uteplass. Mønt tak og store vindusflater gir oppholdsrommene en luftig atmosfære. I stuen er det god plass til spisebord og sofaseksjon. Et ildsted deler spiseområdet og TV-stue, og gjør at den åpne løsningen likevel oppleves adskilt. I tillegg er det en ekstra stue i andreetasje. Her er det også utgang til en stor balkong på nesten 50 m2.

Romslige soverom og praktiske bad
Fra hallen har du adkomst til et toalett og et stort vaskerom med egen utgang. Husets hovedsoverom ligger i førsteetasje, og er på over 14 m2 med eget garderoberom og bad. Vegg i vegg ligger et rom som kan benyttes som soverom eller kontor.
I andreetasje finner du ytterligere to sove rom, med det andre av husets to bad praktisk plassert mellom rommene. Begge soverom er av god størrelse.

Stor garasje og god lagringsplass
Praktiske og gjennomtenkte løsninger går igjen i huset, og garasje og lagringsplass er intet unntak! Garasjen er på nesten 43 m2, noe som gir god plass til to biler. Fra garasjen er det direkte tilgang til en sportsbod hvor du kan oppbevare alt av sportsutstyr, kofferter og hageredskaper.


Er du interessert i dette huset?
Kontakt oss i dag for å høre mer om Kongsberg.

BYA: 262,1m2
BRA: 219,9m2
Sportsbod: 5,0m2
Garasje: 42,6m2
Overbygd uteareal: 33,6m2
P-rom: 204,4m2
Største lengde: 18,0m
Største bredde: 20,1m
Type tomt: Flat
Antall soverom: 4
Last ned prospekt
Passer for flate tomter