Lade

Lade - Romslig og moderne funkishus for skrå tomt.

Lade er et stort hus med en moderne fasade bestående av trekledning, mur og glass. Dette er boligen for deg ønsker mye plass, et sprekt uttrykk og mye naturlig lys.

Funkishus med høy himling og store vinduer

Lade er et hus med planløsninger for skrånet tomt, med hovedinngang i første etasje.

I entréen har du adkomst til et gjestetoalett, før du entrer den store og åpne stue/kjøkken-løsningen på over 55 m2. Her har du skrånet tak, hvor rommets luftigste del har hele tre meter takhøyde og store vindusflater som gir rommet mye lys og flott utsyn.

Komfortabel foreldreavdeling med terrassetilgang.

I den øverste etasjen har du også en stor foreldreavdeling bestående av et stort soverom, eget bad og en bod/garderobe. Fra dette soverommet har du adkomst ut til den store vinkelterrassen, som også er tilgjengelig fra stuen.

Fra stuen har du i tillegg adgang til en koselig balkong med rekkverk i glass og høytliggende overbygg.

Underetasje fra øverste hylle

Underetasjen i Lade er som overetasjen innholdsrik og med gode planløsninger. Her finner du tre store soverom, hvor det største av dem har tilgang til terrasse med overbygg. Fra den har du også tilgang til en sportsbod.

Ellers har dere i denne etasjen et romslig bad, stor stue, boligens tekniske rom samt et vaskerom med en egen praktisk utgang ut i friluft. Like utenfor inngangspartiet i første etasje har du også en stor dobbelgarasje som har en sportsbod på hele 13,5 m2.

Interessert i dette huset? Kontakt oss i dag for å høre mer om Lade

BYA: 193,5m2
BRA: bolig 180,1m2
BRA garasje: 33,1m2
Overbygd uteareal: 23,7m2
P-rom: 165,2m2
BRA sportsbod: 18,6m2
Største lengde inkl. garasje 21,8m
Største bredde inkl. garasje 17,2m
Type tomt: Skrå
Antall soverom: 4

Passer for skrå tomter