Leknes

Leknes - spennende funkishus for skrå tomt.

Leknes er et moderne hus med et sprekt fasadeuttrykk

Med gode planløsninger, er dette et ypperlig valg for deg som har skrånet tomt og som samtidig ønsker en tilværelse med mange opplyste værelser. Stor terrasse med glassrekkverk

Fasaden på første etasje består av liggende kledning og baldakiner. Leknes har på dette planet en stor terrasse med glassrekkverk som strekker seg langs hele fronten.

I den åpne stue/kjøkken-løsningen på hele 60 m2 har du adkomst til terrassen og store vindusflater som gir mye naturlig lys og godt utsyn. Etasjen har ellers stor entré, vaskerom, bod og bad.

Første etasje forbindes med underetasjen med trapp fra stue/kjøkken-løsningen.

Lekne kontraster og egen foreldreavdeling

Underetasjen har murvegger både inn- og utvendig, noe er med på å gi det kompakte huset lekne kontraster i dets utseende. På dette planet er det adkomst til uteplass med overbygg via et stort oppholdsrom.

Underetasjen består også av to soverom, to boder og en egen foreldreavdeling med soverom, garderobe og bad.
Innholdsrik bolig for skrått terreng

Med lekre Leknes får du et overbygd inngangsparti og en carport som også rommer en sportsbod med god oppbevaringsplass. Som første etasje ellers, har også carporten liggende kledning.

Leknes og husets to innholdsrike etasjer har en samlet boligflate på 175 m2 og er tilpasset deg som har tomt med skrått terreng.

Interessert i dette huset? Kontakt oss i dag for å høre mer om Leknes.

BYA: 167,2m2
BRA: bolig 175,4m2
Overbygd uteareal: 65,7m2
P-rom: 161,2m2
Største lengde: 14,7m
Største bredde: 12,6m
Type tomt: Skrå
Antall soverom: 3
Passer for skrå tomter