Leknes

Et moderne hus med et sprekt fasadeuttrykk.

Et spennende funkishus for skrå tomt med gode planløsninger. Dette er et ypperlig valg for deg som har skrå tomt og som samtidig ønsker en tilværelse med mange opplyste rom.


Stor balkong med glassrekkverk
Fasaden i førsteetasje består av liggende kledning og baldakiner. Leknes har på dette planet en stor balkong med glassrekkverk som strekker seg langs hele fronten.
I den åpne stue/kjøkken-løsningen på hele 60 m2 har du adkomst til balkongen, store vindusflater gir mye naturlig lys og godt utsyn. Etasjen har ellers stor entré, vaskerom, bod og bad.
Førsteetasje forbindes med underetasjen med trapp fra stue/kjøkken-løsningen.

Lekne kontraster og foreldreavdeling
Underetasjen har murvegger både inn- og utvendig, noe er med på å gi det kompakte huset lekne kontraster i dets utseende. På dette planet er det adkomst til uteplass med overbygg via et stort oppholdsrom.
Underetasjen består også av to soverom, to boder og en egen foreldreavdeling med soverom, garderobe og bad.

Innholdsrik bolig for skrått terreng
Med lekre Leknes får du et overbygd inngangsparti og en carport som også rommer en sportsbod med god oppbevaringsplass. Som førsteetasje ellers, har også carporten liggende kledning.
Leknes og husets to innholdsrike etasjer har en samlet boligflate på 175 m2 og er tilpasset deg som har tomt med skrått terreng.


Interessert i dette huset? Kontakt oss i dag for å høre mer om Leknes.

BYA: 167,2m2
BRA: bolig 175,4m2
Overbygd uteareal: 65,7m2
Sportsbod: 5,7m2
Carport: 16,5m2
P-rom: 161,2m2
Største lengde: 14,7m
Største bredde: 12,6m
Type tomt: Skrå
Antall soverom: 3
Last ned prospekt
Passer for skrå tomter