Lillesand

Tradisjonelt og enkelt sveitserhus.

I familien for våre hus med sveitserstil, er også Lillesand å finne. Dette huset har liggende hvit kledning med rød teglstein på taket og passer som hånd i hanske i landlige omgivelser.


Som husets fasade ellers, består også det overbygde inngangspartiet av flott og detaljrik sveitserstildekor. Bygget har et tradisjonelt og enkelt uttrykk som gir deg mulighet for å sette ditt eget preg gjennom hageanlegging og beplantning. Romslig førsteetasje.

Med et navn som Lillesand skal det godt gjøres å ikke assosiere huset med det som er lite, kompakt, koselig og fullt av sjel. Første etasje består av en romslig entré, bad, bod, ett soverom og en åpen stue/kjøkken-løsning på 30 m2. Via en dobbeltdør har du fra stuen/kjøkkenet adkomst til en overbygd plating – godt egnet til å være del av en større terrasse.

Toppetasje med koselig atmosfære
Andre etasje består av to store soverom, bad og en gang som med en behagelig sofa og en komfortabel lenestol også gjerne kan fungere som et oppholdsrom. Alle rommene i etasjen har skråtak, noe som skaper en koselig atmosfære.


Er du interessert i dette huset? Kontakt oss i dag for å høre mer om Lillesand.

Har du bruk for mer plass? Ta et titt på Aurdal og Norddal. Her kan du velge mellom 176,6 m2 eller 152,9 m2 i samme stil som Lillesand.

BYA: 82,7m2
BRA: bolig: 109,6m2
P-Rom: 106,2m2
Overbygd uteareal: 7,9m2
Største lengde: 12,4m
Største bredde: 7,8m
Type tomt: Flat
Antall soverom 3
Passer for flate tomter