Sandviken

SANDVIKEN - herskapelig hus med preg av luksus.

Sandviken er med sitt herskapelige uttrykk og praktiske rominndeling den perfekte kombinasjonen av ekstravaganse og funksjonalitet.

Det første som møter deg når du kommer inn i dette huset er en imponerende og innbydende hall med eget garderoberom. Herfra får du tilgang til tre romslige soverom, et stort praktisk bad, vaskerom og boder.

Samlingspunktet i husets første etasje er stuen som har utgang til hagen. Den vakre trappen i husets gang fører deg til husets andre etasje.

Her finner du en stor og romslig stue med balkong. Kjøkkenet/allrommet er åpent mot stuen og har god plass til mange gjester. Det store vinduspartiet i andre etasje er et blikkfang som fyller rommet med naturlig lys.

Luksuriøst hovedsoverom. Mens barn og gjester sover i første etasje, kan du slappe av i en egen avdeling som ligger i andre etasje. Denne avdelingen er komplett med walk-in garderobe og et stort bad.

I andre etasje finner du dessuten et separat WC. Sandviken er et hus for deg som liker plass, praktiske løsninger og ikke minst luksus.

Interessert i dette huset? Kontakt oss i dag for å høre mer om Sandviken.

BYA: 137,6m2
BRA bolig: 218,2m2
Overbygget uteareal: 12,3m2
P-rom: 192,8m2
Største lengde: 12,6m
Største bredde: 14,3m
Type tomt: Flat
Antall soverom: 4
Passer for flate tomter