Skien

SKIEN - et moderne vinkelhus med stor plass.

Med et bruksareal på mer enn 200 m2 er dette huset perfekt for den store familien som trenger ekstra mye plass å utfolde seg på.

Stilrent hus med store vindusflater

Skien er et hus for deg som elsker rene og enkle linjer. Her får du en lys og luftig bolig med store vindusflater, som fyller huset med naturlig lys.

Skien er dessuten et vinkelhus, og det betyr at det er mulighet for å flere verandaer med skjerming for vind. Du får totalt tre overdekte utekroker på bakkeplan, samt en stor balkong med utgang fra andre etasje.

Skien gir deg med andre ord mulighet for å nyte husets omgivelser fra alle vinkler.

Åpen planløsning og funksjonell rominndeling

Første etasje, med stue og kjøkken, har en åpen planløsning med god plass til familie og gjester. Her er det mulighet for å jobbe i kjøkkenet og samtidig være en del av selskapet.

I tillegg til det store kjøkken og stueareal er husets første etasje utstyrt med alle de praktiske rommene som trenges. Entréen har innebygd garderobe, hvor familiens klær kan oppbevares. Fra entréen er det tilgang til et romslig badeværelse, et praktisk vaskerom samt et rom som kan benyttes som soverom, kontor eller gjesteværelse.

I andre etasje er det en stor deilig loftstue som kan brukes til TV-stue eller lekeområde for barna. Etasjen består ytterligere av tre soverom og et stort bad.

Kontakt oss i dag for å høre mer om Skien

BYA: 137,4m2
BRA bolig: 204,9m2
Overbygget uteareal: 22,5m2
P-rom: 189,6m2
Største lengde: 13,8m
Største bredde: 11,4m
Type tomt: Flat
Antall soverom: 4
Passer for flate tomter