Tønsberg

TØNSBERG – Særegent funkishus med store vinduspartier

Er du på jakt etter et stort og moderne hus med innbydende og spennende detaljer både innvendig og utvendig, er Tønsberg av høy interesse for deg.

Funkishus som er røft og rikt på detaljer
Saltak, vinduer i hele fronten av andre etasje og både stående grå og liggende hvit kledning er bare noe av det som gjør fasaden til Tønsberg røff og full av spill.

Andre etasje har dessuten en stor, overbygget balkong med rent rekkverk i glass, uten sprosser og stål, som gir boligen en spennende karakter.

En første etasje med førsteklasses lysforhold

Inngangspartiet i første etasje leder inn i en stor hall hvor du har tilgang til vaskerom og bad. Også i denne etasjen finner du store vinduer i fronten som gir masse naturlig lys.

På dette planet har du i tillegg tre soverom, bod og en romslig stue hvor du har adkomst til terrasse med overbygg.

Mye lys og mye varme

Opp trappen til andre etasje stiger du inn i den åpne stue/kjøkken-løsningen. Mønt himling i full høyde og vindusflaten over hele gavlveggen gir rommet store mengder lys og luft samt flott utsyn.

Her finner du også spiseplass med innebygget sittebenk, stor kjøkkensone og peis for ekstra kos på kalde vinterkvelder.

Stor foreldreavdeling

Andre etasje har i tillegg til den fenomenale stue/kjøkken-løsningen også gjestetoalett og bod med god plass til oppbevaring. Som en ekstra krone på verket for de eldste i familien, finner du på dette planet også en egen foreldreavdeling bestående av stort soverom, romslig walk-in garderobe og et eget bad.

Interessert i dette huset? Kontakt oss i dag for å høre mer om Tønsberg.BYA: 100,9m2
BRA: bolig 161,8m2
Overbygd uteareal: 15,0m2
P-rom: 153,1m2
Største lengde: 14,4m
Største bredde: 7,0m
Type tomt: Flat
Antall soverom 4
Passer for flate tomter