SANS
 
Lise og Joachim stortrives i det nye huset sitt.

Foto: Produsentene

Fra boligdrøm til virkelighet

Det er mange som går svanger med en husdrøm, men gir den opp fordi de tror at det å bygge hus er tidkrevende og komplisert. Men det skal jo ikke være slik at en drøm blir til et mareritt? Møt Lise og Joachim som stortrives i sitt nybygde hus. Det er lett å forstå hvorfor .Da det unge paret så Minde fra Blink Hus falt de begge pladask og sa “Dette huset vil vi bygge!”

HAR ENDELIG KOMMET HJEM
Lise og Joachim ønsker oss velkommen inn i sitt nye hjem på Langhus. De er strålende fornøyde med familiens nye tilværelse, og har ikke angret en dag på at de valgte å bygge. - Vi har bodd i flere hus tidligere, blant annet i et minimalistisk funkishus. Det var flott, men vi følte liksom ikke at vi var helt hjemme der. Det ble litt for strengt, og vi var nødt til å innrede i stil med huset. Nå føler vi at vi endelig har kommet hjem. Vi har fått et hus som er skreddersydd til våre behov, og vi ville ikke gjort noe annerledes hvis vi skulle bygd igjen. Her skal vi forhåpentligvis bo resten av livet, sier paret.

LanghusDe gjorde en god del endringer på Minde-huset fra versjonen i katalogen. Tomten var i utgangspunktet for smal for det opprinnelige kataloghuset, men det var ikke noe problem. - Vi satte oss ned og tegnet våre egne skisser på hvordan vi ønsket å endre huset. Så ga vi tegningene til Blink Hus’ egne arkitekter, som hjalp oss med å utvikle skissene og sikre at alt var teknisk riktig. Vi kom med flere ideer og endringer underveis, og Blink Hus stilte opp og hjalp oss hele veien.

LYST OG LUFTIG
Lise forteller at de valgte Minde-huset fordi det er så lyst og luftig. - I tillegg har det personlighet med den spesielle balkongen og det høye, bueformede vinduet i andre etasje. Dessuten har huset lunhet og varme, og det er lett å innrede med den stilen vi ønsker. Hun elsker å drive med interiør, og med det nye huset har hun virkelig fått boltre seg. Alle farger, tapeter, materialer og møbler er nøye utvalgt, og hun har vært veldig bevisst på én ting: At hun ikke ønsket å bo i en “møbelbutikk”. - Jeg vil ha et hjem som er personlig og ikke bare stilrent og pent. Derfor liker jeg å mikse gammelt med nytt, og jeg har funnet mange fine ting på finn.no. Noe har jeg pusset opp og noe har jeg beholdt akkurat som det var. Jeg elsker å lete etter møbler, lamper og ting på nettet – det er som å jakte i en skattekiste.

BalkongEN RYDDIG BYGGEPROSESS
- Og Joachim er enig i dine interiørvalg? - Stort sett lar han meg holde på, men ikke alltid. Da jeg ville ha løveføtter på badekaret, satte han ned foten, smiler Lise. - Jeg synes den veggen bak senga vår på soverommet er i overkant feminin også, kommenterer Joachim. - Men den fikk jeg igjennom til slutt. Han sover jo godt der, ler Lise.
- Jeg får heller lage meg et gutterom i garasjen. For meg var det viktigere å få gjennom ønsket om en dobbeltgarasje enn å kjempe mot blonder. Lise måtte avgi noen kvadratmeter fra huset for at budsjettet skulle gå opp, forteller Joachim. - Det var faktisk mye enklere å bygge hus enn vi trodde. Hele byggeprosessen var veldig ryddig, og vi har hatt et supert samarbeid med Blink Hus hele veien, avslutter paret. Vil du se nærmere på hvordan Minde fra Blink Hus ser ut? Ta en kikk på filmen under!

GJØR VELKOMSTEN PERSONLIG!

Ytterdøren og inngangspartiet er det første møtet med huset. Hvilken dør passer til ditt hus og din ...

Les mer
DET ER PÅ KJØKKENET DET SKJER!

Åpen kjøkkenløsning har definitivt kommet for å bli – det preger dagens kjøkkentrender. Overgangen ...

Les mer
Trenden som treffer hjertet!

Trender kommer og går, men noen av dem treffer kanskje hjertet ditt? Liker du det autentiske? ...

Les mer

Arkiv