SANS
 

Levende gulv

Tregulv er tidløst og et naturlig valg til norsk byggetradisjon. Med et lekkert tregulv gir du hjemmet ditt det lille ekstra som er med på å skape lunhet og varme, personlighet og sjarm.

Gulv dekker hver kvadratmeter av huset og er det største møbelet i hjemmet ditt. Når du bygger eller pusser opp, bør derfor gulvet være en del av hovedplanen for interiøret. En mørk eikeparkett gir et ganske annet inntrykk enn et lyst gulv i ask eller parkett i retrostil.

BRUKER PENGER PÅ GULV

– Gulv er et møbel du skal leve med i mange år og som bør stå i stil med resten av huset. Før du bestemmer deg for type gulv, er det lurt å stille noen spørsmål: Er jeg en tradisjonell type? Eller moderne? Er jeg typen som vil ha farger og utradisjonelle overflater, kanskje børstet, farget eller beiset gulv? Vil jeg ha samme type gulv i alle rom og på alle plan for å skape helhet? Eller vil jeg ha ulike uttrykk fra rom til rom?

Det sier Evelyn Schedelberger, markedsutvikler i Boen. Selv om mange holder en knapp på klassisk trestavs eikeparkett, er det stadig flere som legger mer penger i gulvet – og som dermed får et mer personlig og unikt uttrykk.

GJØR VELKOMSTEN PERSONLIG!

Ytterdøren og inngangspartiet er det første møtet med huset. Hvilken dør passer til ditt hus og din ...

Les mer
DET ER PÅ KJØKKENET DET SKJER!

Åpen kjøkkenløsning har definitivt kommet for å bli – det preger dagens kjøkkentrender. Overgangen ...

Les mer
Trenden som treffer hjertet!

Trender kommer og går, men noen av dem treffer kanskje hjertet ditt? Liker du det autentiske? ...

Les mer

Arkiv