SANS
 

Drømmehuset som passer for oss.

Familien Lampe bygde med Blink Hus

Vi ønsket oss et hus som var skreddersydd til våre behov. Nå har drømmen gått i oppfyllelse, smiler Hege Lampe. Familien på fem flyttet inn i det flotte, nye huset på Slemmestad i november.Huset er på tre flater med en stor kjellerstue. Familien har nok av boltreplass på 323 kvadratmeter. Kjøkken og stue er i den øverste etasjen, med store vinduer og flere terrasser som gjør at utsikten kommer til sin rett. I første etasje er alle soverommene og to bad – ett for barna og ett for de voksne.

Stuen er holdt i varme toner av brunt og hvitt. Brutt opp av lyse blåfarger og ulikemønstre på putene. Ennå har ikke familien rukket å dekorere veggene.

HERMAN (14) Jeg liker best sofaen i stua, for der kan jeg sitte og slappe av. Dessuten liker jeg rommet mitt, det er veldig fint, også har jeg PC-en der!GJESTEAVDELING I KJELLEREN – Vi har egen gjesteavdeling med bad i underetasjen, det har vi ikke angret på. Og ungene elsker å kunne være helt i fred i kjellerstuen. Men aller best liker jeg det store allrommet oppe – her kan jeg lage middag mens jeg ser danskebåten gli utover fjorden.

Høye skråtak og store vinduer gir allrommet med stuen og kjøkkenet en fantastisk romfølelse. Alt er holdt i lyse, dempede farger – med toner av grått og brunt. Spisestuen er plassert i et eget karnapp med vinduer på alle sider. Rommet er veldig stort, men det brytes opp av kroker som gir egne rom i rommet og skaper intimitet. Midt i allrommet står peisen, den har glass på tre sider, og du kan se flammene både fra stua, kjøkkenet og spisestuen. Alle veggene er malt i eggeskallhvitt, og det nydelige eikegulvet er mattlakkert.

Hvitt, grått og bruntoner på badet, med kontraster mellom småog store fliser. Lekkert og minimalistisk.AMALIE (9) Jeg liker at det er så masse plass å være på i huset. Det er fint med kjellerstue, der kan jeg og venninnene mine bråke så mye vi vil. Rommet mitt er også veldig fint og rosa.DROPPET OVERSKAP – Vi valgte kjøkken uten overskap for å skape bedre romfølelse. Det er jeg veldig fornøyd med. Dessuten er det helt supert å ha spiskammer rett innenfor kjøkkenet – der har vi både kjøleskap og all mat og drikke. Jeg er også veldig glad for at vi investerte i steinplater på kjøkkenbenkene, det er veldig praktisk. Du kan sette varme kjeler rett på platen, og den er lett å rengjøre.For Hege er kjøkkenet husets viktigste rom, hun er veldig glad i å lage mat.
I et hjørne over kjøkkenbenken har hun skrevet HEGE Kjøkkenet er mitt favoritt rom, jeg elsker å lage mat. Herfra har jeg flott utsikt, og jeg liker den gode rom følelsen du får uten overskap.ukens meny med kritt på en svart tavle. – Så kan ungene begynne å lage mat når de kommer hjem. De vet jo alltid hva vi skal ha. Familien Lampe bodde i et rekkehus på Slemmestad i 16 år før de flyttet inn i det nye huset. – Vi har alltid drømt om å bygge et eget hus, men vi måtte lete lenge etter en egnet tomt. Da vi kjøpte denne tomten, sto det et gammelt hus her fra 1950 som vi rev. Tomta er på 2,2 mål, men det var helt gjengrodd her da vi kjøpte den.

Vi har kuttet ned 40 trær, og bak dem dukket sjøen opp! Ennå mangler det litt bilder på veggene, og Hege planlegger å male eller tapetsere noen vegger etter hvert. – Jeg ville se hvordan innredningen ble først, derfor startet vi med å male alle veggene hvite. Nå kan jeg begynne med alle detaljene, og det gleder jeg meg til!
HEGES tips!


GJØR VELKOMSTEN PERSONLIG!

Ytterdøren og inngangspartiet er det første møtet med huset. Hvilken dør passer til ditt hus og din ...

Les mer
DET ER PÅ KJØKKENET DET SKJER!

Åpen kjøkkenløsning har definitivt kommet for å bli – det preger dagens kjøkkentrender. Overgangen ...

Les mer
Trenden som treffer hjertet!

Trender kommer og går, men noen av dem treffer kanskje hjertet ditt? Liker du det autentiske? ...

Les mer

Arkiv