SANS
 

BLINK HUS BYGGET MEST I HELE 2013

Vi er både stolte og ydmyke, sier kjededirektør Jan Hoff og markedssjef Geir Kjørum i Blink Hus. I et år med nedgangstider for boligbransjen har Blink Hus bygd flere boliger enn noen gang tidligere. Takket være godt samarbeid med kunder og håndverkere

Fakta om Blink Hus ASDette er resultatet av et veldig godt lagarbeid.
Styrken vår er at vi har utrolig dyktige håndverkere, et eget arkitektkontor og at vi følger med på trendene. Vi jobber for å ha de beste folkene i hele i bedriften vår, sier leder av Blink Hus, Jan Hoff.


KJERRINGA MOT STRØMMEN

Boligbransjen totalt gikk tilbake med 6,1 prosent i 2013. Blink Hus har vært «kjerringa mot strømmen» i et turbulent år. De har hatt en økning av antall igangsatte boliger på hele 19 prosent. I 2012 bygde Blink Hus 1051 enheter, mens de økte til 1263 i fjor – Den viktigste årsaken til suksessen er at vi har en tydelig vekststrategi. Vi har fått flere nye medlemsbedrifter i 2013, blant annet har vi styrket oss betraktelig i Hedmark og Oppland. Vi har også fått flere Blink Hus-forhandlere i Vestfold, Trøndelag og Agder. Samtidig har vi et veldig godt huskonsept, som gjør at flere velger å bygge med oss.


SATSET PÅ SMARTE HUS

Hoff og Kjørum trekker fram «Bo Smart»-konseptet som en av suksessfaktorene i 2013. Dette er små og rimeligere boliger som er tilpasset førstegangsetablerere, enslige, skilte og mindre familier. – Vi traff markedet med dette nye konseptet. I tillegg skiller vi oss fra andre boligleverandører ved at vi har et eget arkitektkontor. Her får kundene våre hjelp til å skreddersy hus for individuelle behov, i tett samarbeid med arkitektene våre. Husene spenner fra topp moderne funkisboliger til tradisjonell norsk arkitektur. Det er viktig for oss å følge med i tiden!

GODE HÅNDVERKERE
Høy kvalitet er også helt avgjørende. Blink Hus-bedriftene rundt om i landet får veldig gode tilbakemeldinger på håndverkerne sine, ifølge Hoff og Kjørum. Dessuten har Blink Hus en viktig fordel ved å være en del av Nordek AS, en kjede for egeneide trelast- og byggevareforretninger, samt hus- og hytteprodusenter. XL-BYGG er også med i denne kjeden. Nordek sikrer gode innkjøpsavtaler for Blink Hus, og dette kommer kundene til gode. – Utfordringene nå blir å holde på posisjonen som Norges største, vi vil ikke hvile på laurbærene og ser lyst på året som kommer. Så langt har vi et veldig godt salg i 2014, smiler Jan Hoff og Geir Kjørum.

GJØR VELKOMSTEN PERSONLIG!

Ytterdøren og inngangspartiet er det første møtet med huset. Hvilken dør passer til ditt hus og din ...

Les mer
DET ER PÅ KJØKKENET DET SKJER!

Åpen kjøkkenløsning har definitivt kommet for å bli – det preger dagens kjøkkentrender. Overgangen ...

Les mer
Trenden som treffer hjertet!

Trender kommer og går, men noen av dem treffer kanskje hjertet ditt? Liker du det autentiske? ...

Les mer

Arkiv