SANS
 
Stua er så lys og lekker!

VÅRT EGET DRØMMEHUS

– Gøy at så mange lar seg inspirere av mitt Blink-hus på Instagram, sier Camilla Danielsen. I fjor høst flyttet hun og familien inn i sitt nye drømmehus i Farsund. Se Instagram-bilder fra huset på @homebycamilla_j.

Kjøkken lykke @homebycamilla jCamilla og mannen Richard lette først etter et brukt hus til familien på fire. Sønnen Niclas er 9 måneder gammel, og datteren Victoria er to og et halvt år.

– Vi fant ingenting som var riktig for oss, så dermed bestemte vi oss for å bygge. Vi valgte Blink Hus fordi vi falt pladask for kataloghuset Skien. Samtidig likte vi løsningen på huset Eidanger, og da sa folkene hos Blink Hus at de skulle hjelpe oss med å tegne et hus som var en blanding av de to hustypene, forteller Camilla.

UTSIKT MOT HAVET I september i fjor flyttet de inn i sitt nye hjem, som ligger på en topp med utsikt utover havet i Farsund.
– Vi er kjempegodt fornøyd med den jobben Blink Hus har gjort, og vi har fått det akkurat sånn som vi ville ha det. Vi ville ikke endret på noe som helst. Huset er snudd litt opp ned på for å få inn utsikten, derfor er alle oppholdsrommene i andre etasje. Det er fantastisk å kunne sitte i stua og se langt utover havet.

Kjøkkenet er praktisk innredet.

IVRIG PÅ INSTAGRAM
Camilla har alltid vært interessert i interiør, og da det nye huset sto ferdig, begynte hun å legge ut interiør-bilder på Instagram.
– Jeg er skikkelig ivrig, og jeg har fått nesten 6000 følgere. For meg er det Instagram som gjelder, jeg fant selv masse inspirasjon der da jeg skulle innrede. Jeg får mange henvendelser fra følgerne mine
– de spør om de kan få plantegninger og alt mulig. Det er visst ikke bare jeg som liker dette huset!

Gangen

FEMININ STIL
Hun har innredet i en feminin stil, med duse, varme farger. – Før ville jeg at alt skulle være hvitt, men det har jeg gått bort fra. Nå går det i naturfarger, nesten alle veggene er malt med Jotun Sand, og i soverommet er det Jotun Marrakesh. Huset har lyse eikegulv, og møbler og dekor er holdt i en lys, romantisk stil.
– For meg er det viktig at det er varmt og koselig, vi har ikke fulgt noen trender, men innredet etter hjertet.
– Hva synes mannen din om den feminine stilen?
– Han synes det er veldig fint her. Men han har fått sin egen «mancave» i underetasjen, der han bestemmer alt. Der blir det nok litt mer maskulint, smiler Camilla Danielsen.

Fine barnerom - tydelig at her bor en liten gutt og ei lita jente

Badet.

Rom for kos..

Vil du se mer av dette huset kan du gå inn på
Instagram @homebycamilla_j

GJØR VELKOMSTEN PERSONLIG!

Ytterdøren og inngangspartiet er det første møtet med huset. Hvilken dør passer til ditt hus og din ...

Les mer
DET ER PÅ KJØKKENET DET SKJER!

Åpen kjøkkenløsning har definitivt kommet for å bli – det preger dagens kjøkkentrender. Overgangen ...

Les mer
Trenden som treffer hjertet!

Trender kommer og går, men noen av dem treffer kanskje hjertet ditt? Liker du det autentiske? ...

Les mer

Arkiv