SANS
 

Trenden som treffer hjertet!

Trender kommer og går, men noen av dem treffer kanskje hjertet ditt? Liker du det autentiske? Trenger du rom for ro? Er du glad i blått? Eller hva med sort? Vi gir deg et lite innblikk i de siste interiørtrendene fra Boen Parkett. Kanskje du lar deg inspirere!

BLACK
Tør du prøve? Sort «ruler» blant trendsetterne! I dag finner du ikke bare sorte møbler og tilbehør, men hele interiører blir nå malt sort, fra gulv til tak. Kult, tøft og skikkelig sofistikert! Her er det bare motet som setter grensene, jo mer gjennomført, desto mer dramatisk og elegant. Lek med ulike nyanser av sort, prøv deg fram og bryt reglene! Du må ikke ha et stort, lyst rom for å ha det sort. Kanskje du ønsker et lunt og litt dramatisk interiør? Eller kanskje du vil at det sorte skal fremheve noe – et kunstverk på veggen, for eksempel? Black is beauty!

Black

Eik Ebony

PAUSE
Trenger du rom for ro? Pause er en livsstilstrend som handler om dyp avslapning og indre fred. Designet er mykt, fargene duse. Hjemmet er et sted for komfort og rekreasjon, med et interiør som innbyr deg til å ta et dypt åndedrag. Her er det ingenting som skriker, ingen knallfarger, ingen skarpe kanter eller kontraster. Stilen reflekterer en poetisk nøysomhet, samtidig som den er raffinert og feminin. Dempede pastellfarger møter varme grå- og hvittoner, idéen er at hjemmet skal være et stille tempel hvor du kan føle deg trygg og beskyttet.

Eik Horison

Connect Rose Around Mingle

Pause


ESSENTIAL

Er du fascinert av det enkle og autentiske? Denne trenden reflekterer våre røtter, vår historie og våre mange glemte håndverk. Materialer som går igjen er lær, filt, ull, skinn, pimpestein, stein og tre. Ting du liker å ta på, ting som gir mening og varer lenge. Det handler om å finne skjønnhet i det ufullkomne, det skal være rått, ubehandlet og ekte. Stilen er rustikk, men den er samtidig moderne:
Gamle håndverksteknikker kobles sammen med ny design, og innslag av fargene grønt, blått og oker løfter stilen inn i nåtiden. «Bærekraftig» og «less is more» er nøkkelord. Dette er rom som inviterer til å ta fri fra hverdagens teknologiske støy.

Eik Epoca

Essential


DENIM FLUX

Glad i blåtoner? Denim har vært viktig i motebildet de siste ti årene. Idéen med å bruke denim i interiør er ikke ny, men først nå kommer denne trenden for fullt. Opprinnelig var denim et slitesterkt bomullsstoff som ble brukt til arbeidsklær, så også denne trenden sier noe om vårt behov for å finne tilbake til det autentiske. Blått er jo også fargen for ro. Malingkonsernet Akzo Nobel har kåret den blågrå fargen «Denim Drift» til årets farge i 2017. Mal gjerne rommene i ulike nyanser av blått – lyst mot mørkt – lag din egen blågrå oase og tilfør denimtekstiler. Treverk er også viktig– de varme fargene i treet skaper en vakker kontrast til det blå.

Eik Andante

Denim Flux

GJØR VELKOMSTEN PERSONLIG!

Ytterdøren og inngangspartiet er det første møtet med huset. Hvilken dør passer til ditt hus og din ...

Les mer
DET ER PÅ KJØKKENET DET SKJER!

Åpen kjøkkenløsning har definitivt kommet for å bli – det preger dagens kjøkkentrender. Overgangen ...

Les mer
Finn roen på badet

Design, funksjon og kvalitet er avgjørende når du velger baderom. Miljøet på badet er tøft, med ...

Les mer

Arkiv