SANS
 

Ta kontroll over tingene

Nye ting, gamle ting, unødvendige ting og praktiske ting – alt du ikke kan leve uten tar fort overhånd i hjemmet. Smarte oppbevaringsløsninger er nøkkelen til et ryddig og funksjonelt hus!Ting

For deg som planlegger bolig er det viktig å tenke gjennom hva du har behov for å oppbevare. En barnefamilie har andre behov enn to voksne uten barn, så det er viktig å analysere behovene. Vær særlig oppmerksom på entré- området. Her er det ofte mye sko og klær – ikke minst i hjem hvor det er barn. En god løsning for entreen er av stor praktisk og estetisk betydning. Når du kommer inn i entreen dannes førsteinntrykket av boligen , så da er det hyggelig at det ikke ligger sko og klær slengt rundt.

Ting

Stadig flere får øynene opp for fordelene ved å ha et eget garderoberom. Det etableres ofte i forbindelse med boligens hovedsoverom, men en gang, bod eller et ubenyttet barnerom kan også bli til en drømmegarderobe. Plassbehovet er mindre enn du tror – derfor er dette en luksus også de med mindre plass kan unne seg. Fordelen ved et garderoberom er – i tillegg til at det som regel er mer romslig enn en «vanlig» garderobe – at den gir en fantastisk, umiddelbar oversikt. Garderoberom som har plass til av- og påkledning reduserer også klesrotet i soverommet.

Når rommet skal innredes er det viktig å tenke gjennom hvilke behov garderoben skal dekke: skal den brukes av én eller flere personer? Har dere behov for ekstra plass til mange skjorter eller mange sko? Sørg for å utnytte all plass fra gulv til tak – for eksempel kan korte ting som skjorter og jakker henge i to «etasjer», mens plassen over og under kan utnyttes til hyller eller kurver til annen oppbevaring.

Er det plass til et speil i garderoberommet er det supert når antrekk på antrekk skal prøves før festen :-)

Ting

GJØR VELKOMSTEN PERSONLIG!

Ytterdøren og inngangspartiet er det første møtet med huset. Hvilken dør passer til ditt hus og din ...

Les mer
DET ER PÅ KJØKKENET DET SKJER!

Åpen kjøkkenløsning har definitivt kommet for å bli – det preger dagens kjøkkentrender. Overgangen ...

Les mer
Trenden som treffer hjertet!

Trender kommer og går, men noen av dem treffer kanskje hjertet ditt? Liker du det autentiske? ...

Les mer

Arkiv