Hus du har råd til.

Hvorfor.eie.bolig

Det er ingen selvfølge å ha råd til egen bolig. Med våre BoSmart-hus gjør vi det lettere å komme inn på boligmarkedet.
Vi ga arkitektene våre en tydelig oppgave: Tegn syv hus som har fullverdig bostandard, samtidig som byggekostnadene holdes så lave som mulig. Resultatet ser du i denne katalogen. Våre BoSmarthus er kompakte og moderne – her er det tenkt smarte løsninger.

Husene har ikke har noen unød - vendige vinkler eller fordyrende materialer. Du kan ikke gjøre endringer på den opprinnelige tegningen – utover å speilvende huset.

BoSmart-husene er arealeffektive, og de har alt som trengs i en livs - løpsbolig. Og de smarte løsningene har ikke gått på bekostning av kvaliteten. Husene har forskjellig stil og ulike romløsninger. Noen er på to etasjer, andre er på ett plan. Så uansett hvor du er i livet, eller hva slags behov du har: Vi håper du finner et BoSmart-hus som passer for deg!

Kanskje ønsker du et toetasjes hus, men du vil vente med å ta kostnadene med å innrede andre etasje til senere? Vi har gjort dette mulig med flere av BoSmart-husene: Du har alt du trenger på ett plan, inntil videre.

Siden husene er arealeffektive, trenger de heller ikke så stor tomt. Så her er det også penger å spare. Husene kommer nøkkelferdige med standard interiørpakker, hvor vi har forhandlet en veldig god pris med våre underleverandører på kjøkken, bad, gulv, skap og overflatebehandling. Du kan selv velge om du vil ha hele pakken, eller om du vil gjøre egne valg.

HVORFOR EIE

Du har full frihet ved å eie. Det er du som bestemmer hvor lenge du skal bo, og hva som skal gjøres med boligen.

Du får fradrag for gjeldsrentene. Boligen er skattefri ved salg hvis du har bodd der minst 12 av de siste 24 månedene. Egen bolig har alltid vært en god investering over tid.

Hus