Bygge ny hytte

Går du med planer om å bygge hytte? Blink Hus har levert rekordmange hytter de siste årene. Velger du å bygge hytte med oss, får du ikke bare tilgang på det vi mener er Norges flotteste utvalg av hyttemodeller; du får også tilgang på effektive prosesser og uvurderlig, lokal kompetanse. Hopp inn i hyttekatalogen vår og finn din favoritt!
Illustrasjon av hytte
Hyttetypen Frøya - en moderne og praktisk sjøhytte

Ferdighytter til folket

Blink Hus er stolt av å være en av Norges største hytteleverandører. Enten du ønsker en hytte for sjø eller en hytte for fjell, har vi mye du kan velge mellom. I utvalget vårt finner du 35 flotte hytter i ulike stilarter og størrelser. Vi har både moderne hytter og mer tradisjonelle hytter. Ønsker du å bygge hytte billig, bør du sjekke ut våre kostnadseffektive BoSmart-hytter.

Les også: Blink Hus blant Norges største hytteleverandører i 2021

Hva er en ferdighytte?

I hyttekatalogen vår finner du et bredt utvalg av det mange kaller ferdighytter. Disse hyttene er tegnet og finjustert i tett samarbeid med våre arkitekter. Å bygge en ferdighytte med Blink Hus betyr at du får en nøkkelferdig hytte slik den vises i katalogen.

Illustrasjon av hytte
Skåla er en moderne ferdighytte med en utradisjonell planløsning.

Er ferdighytte billig?

Dette er et spørsmål vi får veldig ofte. Skal du bygge hytte, vil det i de aller fleste tilfeller være rimeligst å velge en av våre ferdighytter slik de vises i katalogen. Velger du å gjøre egne tilpasninger på ferdighytten, som for eksempel å bygge den større eller å endre på planløsningen, vil prisen bli noe høyere. Ønsker du en arkitekttegnet hytte, vil du havne i en høyere prisklasse.

Hva koster det å bygge hytte?

Prisen for å bygge hytte avhenger av flere faktorer, som tomt, hyttemodell, størrelse, tilpasninger, grad av ferdigstillelse og geografisk plassering. Du kan velge å trekke ut deler av leveransen dersom du ønsker å gjøre noe av jobben selv. Dette lønner seg som regel bare om du har kompetansen som kreves for å utføre arbeidet skikkelig.

Kontakt din nærmeste forhandler og få et prisanslag

Illustrasjon av innsiden på en hytte
Lun stemning i hyttemodellen Bjorli.

Funkishytte – en favoritt blant våre kunder

Vi opplever at hyttene med funkispreg blir stadig mer populære. I dag stilles det større krav til funksjonalitet og komfort i hytter enn det gjorde før i tiden. Nå vil vi gjerne ha det like enkelt og komfortabelt på hytta som vi har det hjemme. Funkishyttene våre er både funksjonelle, flotte å se på og lette å vedlikeholde.

Vega – hytte med store vinduer

Er du på jakt etter en hytte som kan bygges ved sjøkanten, med både funkispreg, godt med boltreplass og en spennende fasade, kan hyttetypen Vega være det rette valget for deg. Sjøhytten Vega utmerker seg med sitt moderne utseende, men glir samtidig naturlig inn i omgivelsene. Hyttas mørke fasade er krydret med stilfulle og lekre detaljer i kledningen.

Illustrasjon av hytte
Vega - hytte for sjø

Les også: Hytte ved sjøen

Sunndal Fjell – moderne hytte på fjellet

Drømmer du om en funkishytte på fjellet, kan Sunndal Fjell være et godt alternativ. Her får du ei moderne hytte med fantastiske utsiktsmuligheter og funksjonell planløsning med plass til hele familien.

Illustrasjon av hytte
Sunndal Fjell - hytte for fjell

Klassiske hytter – for deg som liker det tradisjonelle

Til tross for at den moderne stilen får ta stadig mer innpass i hytteverdenen, foretrekker fortsatt mange den mer tradisjonelle hyttestilen. Derfor har vi også et bredt utvalg av hytter for deg som liker den lune stilen med torvtak og sprosser på vinduene.

Oppstue – romslig fjellhytte

I fjellhytta Oppstue har du alt du trenger. Dette er en stor hytte med egen loftstue og praktisk utvendig bod hvor du kan oppbevare alt av turutstyr. Hyttas tradisjonelle utseende gir den eventyrlige hyttefølelsen mange av oss lengter etter når helgen kommer.

Illustrasjon av hytte
Oppstue - hytte for fjell

Bevar sørlandsidyllen i Lillesand

Søker du opp «sørlandsidyll» i ordboken er det godt mulig et bilde av hytta Lillesand dukker opp. Denne klassiske sjøhytta er nemlig selve bildet på det mange forbinder med idylliske sommerkvelder og hyttekos ved sjøen.

Bilde av sjøhytte
Lillesand - hytte for sjø

Bestill hyttekatalog

Ønsker du å bli bedre kjent med våre hyttemodeller, sender vi deg gjerne en gratis hyttekatalog. Har du spørsmål om hyttene, står alltid en rådgiver hos din nærmeste forhandler klar til å hjelpe deg!

Bestill gratis hyttekatalog

Skrevet av Hedda Ingeborgvik, Bennett Reklamebyrå