Gulv / Ildsted / Trapp

Kährs

Velkommen til Kährs' verden av tregulv!

Tre har evne til å skape varme og atmosfære som ingen andre gulvmaterialer.

Det kan myke opp et minimalistisk interiør og tilføre et klassisk interiør fylde. Et lyst gulv reflekterer lyset og skaper en åpen følelse, mens et mørkere gulv kan gjøre at arealet føles varmt og koselig. På den andre siden kan et nøytralt tregulv gi alle interiører et naturlig, organisk preg. Valget av et rustikt og rolig gulv kan også endre hele inntrykket av interiøret, som du vil se.

Helt siden Kährs ble etablert for 160 år siden i Sverige, har vi vært drevet av vår lidenskap for å omskape den naturlige skjønnheten i tre til vakre og varige gulv. Resultatet er at vi er verdensledende innenfor tregulv. I dag finner man Kährs-tregulv i hjem og næringsbygg over hele verden, i alt fra privatboliger til hoteller og operahus.

Og selv om vi har et stort utvalg av tregulv som dekker et bredt spekter av farger, overflatebehandlinger og uttrykk, er det noe som går igjen hos alle. Og det er fokus på design, kvalitet og innovasjon. Hovedkontoret ligger fortsatt i den lille sørsvenske byen Nybro, omkranset av dype skoger, og her har vi overlevert vår lidenskap for perfeksjon fra generasjon til generasjon. Gjennom mange tiår har vi utforsket nye måter å forbedre metodene våre på, slik at vi kan lage de beste, vakreste og mest miljøvennlige tregulvene i verden.

Hvis du vil ha mer inspirasjon og nyttig informasjon om tre og tregulv, kan du gå til nettstedet vårt, www.kahrs.com. Der finner du også en liste over forhandlere. Vi anbefaler at du tar en tur innom en av dem, for det er ingenting som kan måle seg med å se og ta på gulvene våre for å få et oppriktig inntrykk av gulvenes kvalitet og skjønnhet.

Lykke til – vi håper vi kan inspirere deg til å skape din egen Design story!

Kährs parkett produsert i Skandinavia for Skandinavia - Les mer her