Dør / Vindu / Garasjeport

Lyssand, Frekhaug, Fakro

Lyssand

Når du skal velge vindu er det smart å tenke langsiktig. Det norske klimaet er røft, med kulde, nedbør og til tider ekstreme forhold. Lyssand er konstruert for vestlandsklima og holder garantert tett – uansett vær.

Fritid når du har fri! Vinduene dine vil normalt kreve kontinuerlig vedlikehold for å holde seg fine år etter år. Velger du å kle utsiden med slitesterk aluminium, trenger du aldri mer skrape og male vinduene i ferien. Lyssand vindu med aluminiumskledning får en glatt og stilren overflate som er ekstra godt rustet for salt vind fra havet, kalde vintre og mye nedbør. Treverket under vil fremdeles gi deg den gode, lune følelsen innendørs.

Kanskje du også ønsker å slippe vindusvasken? Eller har behov for støydemping eller UV-beskyttelse? Benytt muligheten til å gjøre de rette vindusvalgene.

Les om vinduer og funksjonsglass på www.lyssand.com

Frekhaug Vinduet

Huset ditt fortjener vindu som fremhever det arkitektoniske uttrykket. Skal du bygge hus eller hytte i klassisk stil, er Frekhaug Vinduet det ideelle valget. Den høye kvaliteten på materialer og utførelse, samt de tekniske detaljene gjør at vinduene holder seg like fine år etter år.

Frekhaug Vinduet tilbyr markedets beste garanti mot sopp og råte på tre og tre/alu vinduer og balkongdører! Alle produkter fra Frekhaug Vinduet produseres på mål, og kan leveres med alle typer tilvalg og funksjonsglass.

Muligheten er mange – bli inspirert på www.frekhaug.com

FAKRO takvinduer

FAKRO er en av de ledende produsentene av takvinduer, med 15% av markedet på verdensbasis. FAKRO fås i alle størrelser, med en rekke ulike funksjoner.

Se hele utvalget på www.fakrovindu.no