Kjøkken / Bad / Garderobe

JKE

JKE – Nordic Kitchen Design

Vi tenker ikke så mye på at JKE startet som en snekkervirksomhet der hvert eneste kjøkken ble bygget for hånd. Vi har bare fortsatt å dyrke det gode håndverket og å velge de beste materialene. Vi skaper kjøkken i den nordiske designtradisjonen. Flotte, stilrene kjøkken som man lever i, og der man samles rundt de gode måltidene.

Vi har alltid dyrket det nære, det nordiske, bygget videre på det beste og forent det med nye impulser utenfra.

Gode grunner til å velge JKE:

Sterk lak
Vi har markedets sterkeste lakk, som holder seg flott år etter år. Den har ekstrem slitestyrke og holdbarhet som kan sammenlignes med billakk. Vi bruker ekstra sterk grunning, slik at småriper ikke blir synlige. Lakken er lysekte og gulner ikke.

Standardskuffen er luksus
Våre standard stålskuffer er hvite – ikke grå som alle andres – og de leveres alltid med myklukking. De høye skuffene har høyt bakstykke og lukkede sider, ikke bare ”stenger” som ikke holder på innholdet i skuffen.

Massive trefronter og fingertappede treskuffer.
Vi har fingertappede, massive treskuffer som langt overgår resten av markedet. Skuffene våre er laget av eiketre, er sterke og har en flott håndverksmessig utførelse. De kan brukes både som innvendige treskuffer og ”utvendige” uten ekstra skuffefronter.

Den massive multifronten vår oser av kvalitet og ekte håndverk – og er enestående på markedet. Vi fremstiller dem i 6 forskjellige trefarger med de kjente nordiske tresortene: eik og ask.