Polleveien 10, 1407 Vinterbro

Testinnhold: Kjærnes/Vinterbro - halvpart av tomannsbolig - takterrasse - funkis - 5 soverom

Prisantydning 6 600 000 ,-

Omkostninger 65 122 ,-
Totalpris 6 665 122 ,-
Primærrom 147 m²
Soverom 5
Antall etasjer 2
Boligtype tomannsbolig
Eieform Eier (Selveier)

Kontakt

Kenneth Simonsen Salgskonsulent kenneth@ Send e-post

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Solforhold

Boligen vender mot sør og har fantastiske sol- og lysforhold samt panoramautsikt over Pollevannet.

Utendørsareal

Eiendommen vil bli opparbeidet med gruset internvei og parkeringsareal. 2 parkeringsplasser. Plenarealer leveres ferdig sådd. Eiendommen vil ikke bli ytterligere beplantet, det legges opp til at kjøpere gjør dette selv.

Ferdigstillelse

Etter avtale

Fremdrift

Eiendommen og bygningene er under prosjektering. Ferdigstillelse etter avtale. Foreløpig byggetid er ca 12 mnd.

Fasiliteter

  • Balansert ventilasjon
  • Balkong/Terrasse
  • Barnevennlig
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Kabel-TV
  • Parkett
  • Peis/Ildsted
  • Utsikt
  • Turterreng

Beliggenhet

Eiendommen ligger høyt oppe på Kjærnes med fantastisk utsikt over Pollevannet og Vinterbro. Meget gode sol- og lysforhold. Barnevennlig med fasiliteter som skole, barnehage, badeplass og offentlig kommunikasjon innen kort avstand. Buss til oslo hvert 6. min. Vinterbro senter 3 km unna.

Nordby barneskole og Nordbytun ungdomsskole kun 2,5 km unna eiendommen med gang - og sykkelvei helt frem til skolegården. Nordbyhallen med idrettshall og innendørs svømmebasseng. Her driver Nordby IL med håndball, vannpolo, svømmeskole og idrettsskole for barn og unge.
I tilknytning til skolene ligger gress og kunstgressbane som er hjemmearena for Nordby IL. Ved fotballbanen ligger også Nordby barnehage (ca 2 km) som ferdigstilles sommeren 2020.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss hvor nærmeste bussholdeplass er Askehaug som ligger ca. 7 minutter i gangavstand fra eiendommen. Bussen har bussforbindelser til Oslo, Ski, Drøbak, Nesodden og Vinterbro. Det tar ca. 6 minutter med bil til Tusenfryd fornøyelsespark, ca. 10 minutter til Ski, ca. 18 minutter til Drøbak, ca. 27 minutter til Oslo S og ca. 50 minutter til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Vinterbro Senteret ligger ca. 5 minutter unna med bil og inneholder en rekke butikker, restauranter, kafeer, treningssenter, post, bibliotek, skredder, lege, tannlege, naprapat, fysioterapeut og apotek. I tillegg er det gangavstand til Coop Exstra på Nesset (søndagsåpent).

Beskrivelse

Boligene er tegnet og utviklet i samarbeid med Dark Arkitekter. Arkitekten har lagt vekt på gode, funksjonelle og fleksible løsninger som kan tilpasse seg livets ulike faser.
Det er lagt opp til at kjøper kan gjøre personlige tilpasninger med et stort utvalg av tilvalgsløsninger.

Det gjøres oppmerksom på at illustrasjonsfoto ikke er tilpasset tomten og beliggenheten. 3D bildene som er vist i annonsen illustrerer bygningskroppene, ikke omgivelsene.

Det er i dette prosjektet planlagt oppføring av to hele tomannsboliger, 4 boenheter. Snr 1 er reservert til grunneier/tomteeier. Første byggetrinn er snr 1 og 2.

Bolig B, snr 2:
1. etg: (76 kvm BRA) Entré, oppbevaring/vaskerom, bod, soverom/kontor, kjøkken, stue/spisestue..
2. etg: (76 kvm BRA) 4 soverom, bad, tv-stue, utgang/adkomst til takterrasse.
3. etg: Takterrasse ca 35 kvm med tillegg av ca 25 kvm "hageareal". Dette arealet leveres tilrettelagt for flere fleksible løsninger som f. eks sedum, gress, urtehage eller utvidelse av terrasse.

Adkomst

Se kart.

Annen info

Standard:
Boligene får en gjennomgående god standard. Alle vegg- og takflater sparkles og males. 3-stavs eik parkett på gulv. Bad med flislagt vegg og gulv, varmekabler. Vaskerom flislagt gulv med varmekabler, sparklet og malte vegger. Entré har fliser på gulv med varmekabler. Trapp i heltre eiketrinn med hvitmalte vanger og spiler. Kjøkken fra Sigdal (uten hvitevarer). Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Varmtvannsbereder 200 liter. Vegghengt toalett, dusj med dusjvegger, servant med underskap, opplegg til vakemaskin og tørketrommel.

Oppvarmimg:
Boligene leveres med gulvvarme i bad/vaskerom og flislagt entré. Peisovn i stue. Stålpipe.

Beskrivelse av bebyggelse
Støpt såle på mark med ringmur. Boligen oppføres med bærende trekonstruksjon. Fasaden utføres som stående Royal trekledning. Saltak tekket med Plannja takplater.

Leveranse
Utbygger leverer nøkkelferdig bolig til sluttkunde med ferdigattest. Endelig og detaljert leveransebeskrivelse følger som vedlegg til kontrakt. Kjøper har store muligheter for tilvalg og endringer.

Parkering/tomt
Parkering:
Hver bolig har 2 stk parkeringsplasser.

Tomt:
Eiet (felles for de to seksjonene) delvis flat tomt på ca 1137 kvm. Tomten vil bli opparbeidet med gruset adkomst og gressplen (sådd)

Kontraktsbetingelser:
Eiendommen vil bli seksjonert i 2 seksjoner med eksklusiv bruksrett til utearealer og parkering. Kjøper må påregne hjemmelsovergang til tomten kort tid etter kontraktsinngåelse. Tomteverdien er satt til NOK 2.550.000,- for hver boenhet. Oppgjøret, kontrakt og tinglysning av hjemmel foretas av Attentus Eiendomsmegling. Oppføring av bolig med tilhørende kontrakt og betalingsplan gjennomføres av Blinkhus Follo. Ta kontakt med for ytterligere info.

Diverse info

Løpende kostnader
Kommunale avgifter og strøm etter eget forbruk.

Servitutter
Erklæringer fås ved henvendelse til salgskonsulent og interessenter forventes å sette seg inn i disse.

Reguleringsforhold
Eiendommen er regulert til boligformål.

Vei, vann, avløp
Private stikkledninger. Offentlig vann og avløp.

Ferdigattest/brukstillatelse
Selger skal fremskaffe dette før overtakelse.

Overtakelse
Igangsettes ved inngått kjøpekontrakt og byggetillatelse, ferdigstilles etter nærmere avtale.

Oppgjør
Det vil bli etablert to kontrakter. En med tomteier for kjøp av tomt, en med Blinkhus (Innhus AS) for kjøp av husleveransen. Med kontrakten medfølger det leveransebeskrivelse for husleverandøren.
Overtagelse av tomt skal skje snarest etter at det foreligger igangsettingstillatelse og seksjonsbegjæring.
Oppgjør for tomt og tinglysning av skjøte m.v. skjer vìa Attentus Eiendomsmegling og betales ved overskjøting. Selger forutsetter at kjøper innbetaler fullt oppgjør (kjøpesum tomt + omkostninger) til meglers klientkonto slik at disse står på konto senest dagen før overtakelse. På samme tidspunkt skal kjøpers eventuelle pantedokument være megler i hende.

Oppgjør for husleveranse ihht kontraksfestet betalingsplan. Forlag til betalingsplan kan fås ved henvendelse.

Omkostninger
Dokumentavgift for tomteverdi og tinglysning

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 3021
Gårdsnr: 110
Bruksnr: 65
Seksjonsnr: 2