Vaglemoen 16

Testinnold: Eventyr ved Smeasundet med badstu, utsikt og bærekraftig kjøkkenhage

Prisantydning 4.700.000-6.100.000 ,-

Omkostninger 1000 ,-
Totalpris 4.728.002 - 6.128.002 ,-
Primærrom 343 m²
Bruksareal 366 m²
Soverom 3
Antall etasjer 3
Boligtype leilighet
Eieform Eier (Selveier)
Energimerking tror det ja

Kontakt

Visning

Mandag 24. juni 2020 kl: 18.00

Boliger

Ferdigstillelse

10-12 mnd

Fremdrift

Grunnarbeidet er ferdig. Bygging starter ved kontrakt.

Lekkert, gjennomtenkt og innholdrikt med panorama!
Ventetiden er over! I Soldalen på Vormedal legger vi nå ut fem store, moderne og frittliggende moderne eneboliger med enestående utsikt mot Karmsundet.

Boligene er myntet på familier med høye krav til standard, funksjonalitet og utforming. Her blir det høyt under taket, og ekstra store vindusflater, som gjør at utsikten virkelig kommer til sin rett. Her vil familien bo solrikt og fritt - tett på naturen og med flott utsikt mot Karmsundet. Og med gangavstand til butikk, post, skole, barnehage, grendasenter, frisør, treningssenter og mange flotte turområder har dere alt dere trenger i umiddelbar nærhet - alt som en del av nabolaget.

Boligene på 217 kvm er over to plan, og inneholder to store bad, to romslige stuer (med opp mot 4 meters takhøyde i andre etasje), åpen kjøkkenløsning, 2 mindre og 2 store soverom, hall med god garerobeplass, vaskerom med plass til innredning/garderobe, bod for lagring, samt utgang til store terrasse med fenomenal utsikt. Utvendig er boligen utstyrt med romslig garasje med innlagt strøm og lys - i direkte tilknytning til bi inngangen til vaskerommet. Det er selvsagt gjort plass flere biloppstillingsplasser i egen ferdigasfaltert innkjørsel, og boligene bli levert med ferdig opparbeidet plen i hagen.

Til Soldalen Panorama har vi håndplukket leverandører som gjennomgående sikrer deg kvaliteter fra “øverste hylle”. Vi er imidlertid opptatt av at dere skal få være med å forme og sett deres eget særpreg på huset, og har derfor lagt opp til godt med tilvalgsmuligheter.

Mulighetene er mange, og vi vil gjøre vårt ytterste for at du får være med å forme og sett ditt eget særpreg på huset. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å diskutere tilvalgs muligheter

Boligene i Soldalen kommer i flere varianter, både leiligheter, og frittliggende eneboliger i forskjellige størrelser - og gir slik et mangfoldig bomiljø. Her kommer det til å bo mennesker i flere livsfaser, noe som gir et godt og variert nabolag.
Kjøper du en Berge Sag bolig, kan du være trygg på at all prosjektutvikling, salg og bygging utføres på en skikkelig måte etter forskriftskrav og vel- prøvde metoder.
Soldalen må betraktes som et særdeles familievennlig prosjekt. Her bor du midt i smørøyet av det nylig renoverte veinettet på Haugalandet, landlig, maritimt og naturskjønt, men med kort vei til alt

Mykje skole er en av regionens nyeste og flotteste barneskoler. Fra soldalen er skoleveien kort og trygg på under en halv kilometer, og skolen er virkelig rigget og klar for å ta imot nye elever i årene fremover.

“Jungelen”, en klatrepark bestående av tau og bildekk, som ligger like bak skolen er ett naturlig samlingspunkt. Men også skogen på oppsiden av skolen blir flittig brukt til koselige familie utflukter. Her er det laget til med benker og lekeområder.

Den flotte skolen er allerede et naturlig samlingspunkt i nabolaget, og flere folk skaper mer aktivitet. Vi ser fram til å få følge med - og se det nye nabolaget vi bygger blomstre i årene som kommer.
Boligfeltet har flere lekeplasser i tillegg er det opparbeidet stort fellesområde i direkte tilknytning til disse eneboligene.

•Utvendig frostfri tappekran
•Ferdig sparklet og malte innervegger.
•Listfrie overganger mellom vegg og tak
•Hvit ferdig malt listverk fra fabrikk.
•Utvendig frostfri utekran.
•Stålport i garasjen med fjernstyr portåpner.

Noen av de andre fordelene med å kjøpe ny bolig fra Berge Sag er:
Bolig til fastpris: Nye boliger fra Berge Sag selges til fastpris. Du unngår dermed fordyrende budrunder.
Gunstig finansiering: Berge Sag samarbeider med både Sparebank 1 og Haugesund Sparebank. Kjøper du bolig av oss, gir de gunstige betingelser på boliglån, og andre tjenester tilknyttet kjøp og salg av bolig.

Dokumentavgift kun på tomteverdien: På nye boliger er det kun dokumentavgift på tomteverdien. Fordi tomteverdien er langt lavere enn verdien av både tomt og hus, sparer du lett flere titalls tusen kroner ved å kjøpe nytt. I dette tilfellet er totale omkostninger kun Kr 45 000,-

Fem års reklamasjonsrett: Kjøper du nytt, har du inntil fem års reklamasjons rett på feil eller mangler på boligen.

Lavere driftsutgifter fra dag én. Nye boliger har lavere driftsutgifter til energi og strøm som følge av strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning.

Ingen utgifter til oppussing og rehabilitering: Glem evigvarende og kostbare oppussings- og rehabiliteringsprosjekter på mange år.

Økt trygghet: Våre boliger bygges etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø. Dette betyr mindre bekymringer for deg.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1149
Gårdsnr: 123
Bruksnr: 2