1 / 4

10 attraktive leiligheter i Lunde Panorama

Attraktive leiligheter i tre ulike størrelser

Lunde Panorama består av 10 leiligheter i tre ulike størrelser, fra 65,1 til 134 kvadratmeter. Leilighetene har gode uteområder, og kort vei til både byliv og turområder.

Med fasade og uteplass mot vest, har du solen lenge. Nyt en vakker solnedgang. I disse leilighetene kan du glede deg over solen til sent på kveld.

To av boligene er allerede solgt.

Leilighet 3 og 4 (65,1 og 65,3 m2)

Bostart eller har du ikke ønske om så stor leilighet? I første etasje har vi to kjekke leiligheter som passer for en liten familie.

Begge leilighetene har hyggelig allrom med kjøkken- og stueløsning og uteplass/liten privat hage.

Leilighet 3 har ett stort soverom, leilighet 4 har ett stort og ett mindre soverom.

Leilighet 1, 5 og 8 (99,6 m2)

I den sørlige enden av blokka ligger en romslig, kjekk leilighetstype. Stuen/kjøkkenet har vinduer både mot sør og vest, noe som gir en flott solrik løsning. Leiligheten i første etasje har utgang til en liten privat hage, Leilighetene i 2. og 3. etasje har balkong/terrasse.

Leiligheten har tre gode soverom. Trenger du ikke alle som soverom, er det greit å innrede et kontor, en liten ekstra TV-stue eller et arbeidsrom.

Alt er på ett gulv. Enkelt, trinnløst og praktisk.

Leilighet 2, 6 og 9 (119 m2)

I midtre del av blokka er det en stor leilighetstype med spennende planløsning. Stue/kjøkken er på hele 47 kvm, med hjørneløsning på kjøkkenet.

Tre store soverom, en romslig hall, stort bad, gjestetoalett og stort vaskerom gir bokvalitet av høy klasse.

Alt er på ett gulv. Enkelt, trinnløst og praktisk.

Leilighet 7 og 10 (134 m2)

Nye leiligheter på denne størrelsen er sjelden vare! Her er stue/kjøkken på hele 57 kvm. En solrik, vestvendt balkong blir fort en favorittplass når været tillater det. Fra leilighetene er det også utsikt mot Gandsfjorden og Sandnes.

Leilighetene har tre store soverom, en romslig hall, stort bad, gjestetoalett og stort vaskerom gir en sum av kvaliteter du vil sette stadig mer pris på etter som tiden går.

Alt er på ett gulv. Enkelt, trinnløst og praktisk.

Kort vei til byliv og naturområder

Lunde Panorama ligger ved Hovedveien, nær knutepunktet fra Ganddal til E39. Dette er et fantastisk utgangspunkt for fine spaserturer eller sykkelturer til mange av Sandnes sine flotte turperler. Ønsker du å kombinere turen med fine opplevelser i sentrum så skal du vite at Sandvedparken ligger få minutters gange fra Lunde Panorama.

Sandvedparken leder deg direkte til sentrumskjernen i Sandnes, hvor shopping og hyggelige cafe-opplevelser forenes. Om du velger å reise kollektivt så stopper bussen like utenfor døren, og det er kort gå-avstand til togstasjonen på Ganddal.

Lunde er et fantastisk utgangspunkt for korte og lange turer. Det er kort vei til idylliske Stokkelandsvannet. Her er et yrende fugleliv. Har du med noe gammelt brød, flokker fuglene seg kjapt for å få sin bit av godsakene.

Stien rundt vannet er lett å gå, sykle og løpe, og blir flittig brukt. Bogafjell er et turområde som bare må oppleves. Her er et stort nett av turstier, fra brede grusveier til små stier. Du kan rusle i timevis på stadig nye steder. Ta med niste og bruk dagen!

Trivelig uteområde

Bygget vil bli seksjonert, og hver leilighet blir tildelt sitt eget seksjonsnummer. Uteområdet rundt bygget er felles for alle som bor der, bortsett fra leilighetene i første etasje som har sin egen private hage, avgrenset med hekk. Resten av leilighetene har vestvendte, solrike balkonger/terrasser.

På fellesområdet blir det en liten lekeplass. Hagearealer opparbeides i henhold til egen utomhusplan.

Godt naboskap er gull verdt. Det skaper trivsel og trygghet. Å ha felles møtesteder der man kan slå av en prat er viktig for å bli kjent.

Sammen med kjekke naboer er felles dugnader en fornøyelse. Gjerne avsluttet med kake - eller hvorfor ikke ha en felles grillfest?

Kort beskrivelse

  • Boligene leveres med god innvendig standard.
  • Kjøkken og garderobe er levert fra Bjerks Trevarefabrikk.
  • Alle gulv unntatt våtrom leveres med hvitoljet 3-stavs eikeparkett fra Kährs.
  • Baderommene er flislagt og har vegghengte toaletter.
  • Behagelig, vannbåren varme i alle leilighetene.
  • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning leveres komplett.
  • Heis fra TKS i bygget.
  • For mer informasjon, se detaljert prosjektbeskrivelse og romskjema.

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

Lav dokumentavgift Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være flere ti-tusener å spare.

Ingen budrunder Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper til fastsatt pris.

Ingen oppussing Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.

Lave bokostnader Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige kostnader.

Fem års reklamasjonsrett Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Nytt er nytt! Det at ingen har bodd i boligen før deg gir deg en helt spesiell følelse.

Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du vår bruk av cookies. Les mer