1 / 2

Enebolig Lindås med 3 soverom - Bymarka Leknes

Familievennlig enebolig med 3 soverom under oppføring

Lindås er en enebolig med et unikt og spennende design i tre kledning. Huset har to etasjer og et bruksareal på 133,4 m2. I første etasjer har du en stor entre, soverom, bod, bad/vaskerom, stue og kjøkken. I andre etasje ligger det 2 soverom, garderobe, bod, bad og tv-stue.

Boligen er utført i hht. TEK 17

Entre med malt gips i fargen kokos, flis på gulv 60x60 i fargen mørk grå. Montert lys i tak, Skyvedørsgarderobe uten innredning fra Langlo.

Stue og kjøkken har malt gips i fargen kokos, boen eikeparkett på gulv. Downlights i tak. Kjøkken fra marbodal med inkluderte hvitevarer fra siemens. Peis levert fra Jøtul.

TV-stue med malt gips på vegg i fargen kokos, boen eikeparkett på gulv, panelovn, DCL uttak i tak.

Bad er kledd med våtromsplater fra Fibo i utførelse grey sand og flislagt med mørk grå flis i størrelsen 60x60. Dusjnisjen er nedsenket og har glassdører, romslig baderomsmøbel fra Svedberg med speilskap. Veggehengt toalett med skjult sisterna og avløp. Downlights i tak. Klargjort for vaskemaskin, tørketrommel på bad i 1 etg.

Soverom og garderboe med malt gips i fargen kokoks og boen eikeparkett på gulv. Montert lys i tak.
Bod innvendig med huntonittplater i hvit utførelse på vegg og vinyl på gulv. Montert lys i tak

Utvendig sportbod leveres uisolert med stav, støpt plate på gulv. Montert lys i tak.

Balansert ventilasjon fra Flexit, varmekabler i Entrê, bad/vaskerom, kjøkken, stue og bad. Panelovn i tv-stue og soverom. Ingen varme i bod. Eiendommen er tilkoblet offentlig vann.

Om Bymarka

Midt i sentrum av Lofoten ligger Vestvågøy kommune og Bymarka. Med sine ruvende fjell, dype fjorder, kritthvite strender og sitt helt spesielle vær, er Lofoten et mekka for alle som ønsker uforglemmelige naturopplevelser. Du kan gå ut døra og plukke både blåbær og tyttebær, se elg trave forbi eller gå til en av gapahukene i nærheten og ta kveldsmaten rundt bålet. Du har direkte tilgang til turløypene i Bymarka via boligfeltet.

Leknes er handelssentrum med Lofotens største detaljhandelomsetning, og bare 5 minutter fra Bymarka ligger Lofotsenteret med et bredt utvalg av både store, kjente merkenavn og mindre lokale forhandlere med et unikt vareutvalg. Rundt sentrum ligger flere restauranter og kaféer, kulturhus, kino, frisører og velværesalonger.
Visning
Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller for en uforpliktende visning av boligen!