1 / 3

Enebolig "Vallø" - Bymarka Leknes

Praktisk og stilren bolig på ett plan

Eneboligen Vallø er et stilrent og moderne hus med liggende tre kledning på yttersiden og sort Power tek på tak. Huset har et bruksareal på 92,4m2 med en utrolig arealeffektiv planløsning. Kjøkkenet og stuen har åpen planløsning med store høye vinduer og glassdør ut til terrassen som gir flott utsikt og slipper mye lys inn. I den andre enden av huset kommer man til en gang hvor man har inngang til 3 soverom, 1 bod og 1 bad i tillegg til en separat entrê med innebygd garderobeskap. Inngangspartiet er overbygd og har også inngang til en stor bod på 5m2.

Boligen er utført i hht. TEK 17

Kjøkken fra marbodal med inkluderte hvitevarer fra siemens. Integrerte led lys over kjøkkenbenk. Downlights i kjøkken og lyspunkt over spisebord i kjøkken

Gang, stue og kjøkken har malt gips i fargen tidløs på vegger, boen eikeparkett på gulv. Downlights i stue og kjøkken, taklampe i gang. Varmekabler i gulv.

Bad er kledd med våtromsplater fra Fibo i hvit utførelse og flislagt med lys grå flis i størrelsen 30x30. Dusjnisjen er nedsenket og har glassdører, romslig baderomsmøbel fra fossbad med speilskap. Veggehengt toalett med skjult sisterna og avløp. Downlights i tak og varmekabler i gulv. Klargjort for vaskemaskin, tørketrommel.

Entrè flislagt med lys grå flis i størrelsen 30x30, malt gips på vegg i fargen tidløs. Skyvedører fra Langlo med klart speil. Varmekabler i gulv, downlights i tak.

Soverom huntonittplater i hvit utførelse på vegg, boen eikeparkett på gulv. Montert lys i tak.

Bod innvendig med huntonittplater i hvit utførelse på vegg og vinyl på gulv.

Utvendig sportbod leveres uisolert med stav, støpt plate på gulv.

Balansert ventilasjon fra Flexit, varmekabler i Entrê, gang, bad, kjøkken og stue. Ingen varme i bod og soverom. Eiendommen er tilkoblet offentlig vann.

Med forbehold om feil i annonse.

Om Bymarka

Midt i sentrum av Lofoten ligger Vestvågøy kommune og Bymarka. Med sine ruvende fjell, dype fjorder, kritthvite strender og sitt helt spesielle vær, er Lofoten et mekka for alle som ønsker uforglemmelige naturopplevelser. Du kan gå ut døra og plukke både blåbær og tyttebær, se elg trave forbi eller gå til en av gapahukene i nærheten og ta kveldsmaten rundt bålet. Du har direkte tilgang til turløypene i Bymarka via boligfeltet.

Leknes er handelssentrum med Lofotens største detaljhandelomsetning, og bare 5 minutter fra Bymarka ligger Lofotsenteret med et bredt utvalg av både store, kjente merkenavn og mindre lokale forhandlere med et unikt vareutvalg. Rundt sentrum ligger flere restauranter og kaféer, kulturhus, kino, frisører og velværesalonger.

Visning

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller for en uforpliktende visning av boligen!