1 / 6

Familievennlige boliger i Leitevegen

5 moderne boliger i et trygt og familievennlig område

Med utsikt mot turområder og Hålandsfjellet, ligger Leitevegen 3 på toppen av familievennlige Verdalen. I skjæringspunktet mellom by og land er veien kort til både natur og shopping. En fin spasertur tar deg til Jærhagen med sine kafeer, restauranter og spennende utvalg av butikker. Når du først har tatt turen til Klepp sentrum, kan du låne med deg bøker fra biblioteket eller unne deg noe ekstra godt fra slakter Håland. Her finner du også Skyland Trampolinepark hvor både barn og voksne kan utfordre seg akrobatisk!

Fra boligen er det kort vei til flere barnehager, Bore skule og Bore ungdomsskule. Sørhellet barnehage ligger snaut ti minutters gåavstand fra boligene uten at du trenger å krysse en eneste trafikkert gate.

For de som er interessert i organisert idrett og trening, finnes mange muligheter. Idrettslagene Voll IL og Klepp IL tilbyr blant annet fotball, håndball, turn og svømming. Du finner også flere treningssentre på Klepp.

Ønsker du å reise kollektivt, er det hyppige bussavganger. Det går blant annet buss til Klepp Stasjon som korresponderer med togavgangene på Jærbanen. Du kan ta buss til både Sandnes, Sola, Klepp og Bryne, og flybussen tar deg til Stavanger lufthavn, Sola. Det er godt tilrettelagt for sykling i hele området.

Bolig 1 og 2, begge med carport

140 m² fordelt på 2 etasjer gir mange muligheter. Det er deres familiesituasjon som vil avgjøre om de 4 soverommene også åpner for et hjemmekontor, hobbyrom eller treningsrom. Med en luftig og åpen kjøkken- og stueløsning ligger alt til rette for hyggelige øyeblikk.

Like utenfor døren står bilen godt parkert i carporten.

Dette er 2 flotte eneboliger med moderne arkitektur i et etablert og godt boligområde.

Bolig 3, 4 og 5 leveres med carport

I disse boligene på 115,5m² kan du våkne til en fantastisk utsikt utover jordene mot nord og øst. Fra carporten går du tørrskodd rett inn i entre, eller med hageredskapene direkte inn i en av bodene. 2 boder

gir mange muligheter for deg med mange hobbyer eller praktiske ferdigheter. Uteområdet til boligene er i retning sørvest. Her kan man nyte gode dager med sol og grill-kos.

Med åpen stue- og kjøkkenløsning på ca. 30 m² ligger alt til rette for et godt lag. 3 eller 4 soverom? Valget er deres.

Flotte turmuligheter

Det mangler ikke på muligheter for den friluftsinteresserte. I gangavstand finner du idylliske Kleppeloen, med sine turløyper, grillplasser for hele familien, lekestativ og treningsapparater. Ta med minstemann på en trilletur under trekronene, mat sauene, eller jogg en tur på kveldstid langs de belyste turstiene.

En behagelig sykkeltur mot vest ligger Borestranden, en av de flotteste strendene i landet. Nyt late dager i sola om sommeren og hør drønnet av bølgene om høsten. Her møter du turgåere, badere, joggere, kitere og surfere i alle aldre.

I omtrent samme avstand mot øst ligger et annet yndet turomåde; Frøylandsvatnet og den skulpturelle broen Midgardsormen som slynger seg over vannet.

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

Lav dokumentavgift Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være flere ti-tusener å spare.

Ingen budrunder Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper til fastsatt pris.

Ingen oppussing Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.

Lave bokostnader Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige kostnader.

Fem års reklamasjonsrett Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Nytt er nytt! Det at ingen har bodd i boligen før deg gir deg en helt spesiell følelse.