1 / 5

Flott tomt med sjøutsikt og kort vei til badeplass

Tomten vi har for salg ligger i Hana bydel og har umiddelbar nærhet til sjø og de best sol- og badeforholdene man kan ha i Sandnes.

Dette er et område som kan gi den friluftinteresserte frysninger. Det er kort vei til tureldoradoet med Dalsnuten, Lifjellet og Bjørndalsfjellet. Ut.no foreslår 89 turforslag i nærheten av Dyrnesvika!! Tar man med båt- og fisketurer i tillegg, så bør det ikke mangle på fritidssyssel. I tillegg har Hana Idrettslag både håndball og fotball som tilbud for barn og unge og Holmavika med sin flotte sandstand ligger bare 5 minutt unna. Her kan man nyte sol, bading, grill til langt på kveld.

Det er kort avstand og et godt kollektivtilbud til Sandnes sentrum med alle sine fasiliteter. Enten det er en lunsj med venner, shopping, kino, konserter eller et hyggelig restaurantbesøk.

Der er barnehage og skoler for 1.-7. trinn i Aspervika, bare 2 km i retning Sandnes og den bydelens ungdomsskole er Øygard ungdomskole. Bydelen har også Vatneli; en 10 årig grunnskole i regi av Adventkirken. Når videregående utdanning står for tur, er både Gand videregående skole, Vågen Videregående skole og flere andre bare er en kort tur unna.