1 / 7

Moderne arkitekttegnet hytte med sjøutsikt

Vi har for salg en praktisk hytte med gode solforhold og sjøutsikt på Helldal Hyttefelt. Flytt rett inn i hytten når det måtte passe deg.

Hytten har 3 soverom, et moderne uttrykk og en praktisk planløsning. Hytten er kompakt, samtidig som den har et romslig preg. Fasadens uttrykk, med røffe tredetaljer og mørke fargenyanser, gjør at den glir naturlig inn i det omkringliggende terrenget. De minimale takutstikkene er med på å gi fasaden rene linjer.

Fellesareal med store vindusparti

Innvendig har hytten en åpen stue-/kjøkkenløsning med mønt himling og store vindusflater. Dette oppholdsrommet får både godt med naturlig lys og har en fin utsikt til både resten av feltet og sjøen. Er årstiden inne for varme og flakkende lys fra levende flammer, finner du naturligvis en peis som setter deg i riktig stemning.

Plass til familie eller gjester

Hytten har hele tre soverom, bad, bod, entré og en romslig stue-/kjøkkenløsning. Med andre ord har du greit med plass til å invitere gjester eller samle familien i hytten.

Aktiviteter i nærområdet

Hyttefeltet ligger ved Helldal havn ved Osterfjorden på Osterøy, og har direkte tilgang til fjell og fjord, sjø- og båtliv. Nyt livet på fjorden, prøv fiskelykken, eller slapp av i vannkanten. Her kan du også dra på oppdagelsesferd – fjorden byr nemlig på mange usjenerte viker og spennende steder. Hyttefeltet har også egen båtplass, og tilgang til naust for oppbevaring av kano og kajakk.

Veien fra Bergen og inn til hyttefeltet er en hovedvei uten «helgetrafikk» og mye kø. Reisen til hytta blir derfor en behagelig del av turen, og på denne måten kan du bruke tiden din på å slappe av og se fram til gode stunder.