1 / 5

Prosjektert enebolig på attraktiv 1,2 mål utsiktstomt på Hole

Realiser boligdrømmen i landlige omgivelser på Røyse

Bokvalitet - Din lokale leverandør av Blink Hus - Har gleden av å presentere denne unike muligheten i attraktive Hole. Skap ditt drømmehjem i idylliske omgivelser med moderne løsninger og installasjoner som gir et behagelig hjemmeliv.

Opplev helt nytt hus med alle de fordeler som følger både i form av trivsel så vel som energibesparende løsninger, moderne utførelse og løsninger som gjør hverdagen bedre.

Dette er en unik mulighet. Tomten i seg selv er perfekt for den som trives i landlige omgivelser, men som ønsker en sentral beliggenhet i forhold til skole, handel og andre servicetilbud. Maks 10 min til det du trenger, og gangavstand til skoler og barnehage.


Klassisk og herskapelig

Nøtterøy har en flott planløsning som tilfredsstiller både praktiske og komfortbehov. I første etasje har du en åpen stue- og kjøkkenløsning som gir en luftig og romslig følelse, samtidig som det legger til rette for en sosial atmosfære. Det gir deg mulighet til å være vertskap for gjester mens du tilbereder maten. To utganger til uteplassen og hagen gir praktisk tilgang til utendørsområdet. Dette åpner opp for utendørs underholdning, avslapning og muligheten til å nyte naturen. I tillegg har du et praktisk vaskerom og toalett i samme etasje.

Plantegning 1. etasje:

Inneholder
1. etasje: Entré/hall, vaskerom, WC, stue og kjøkken.

2. etasje: 4 soverom hvorav ett med «walk-in closet», bad og stue med adgang til solrik veranda med fantastisk utsikt!

Plantegning 2. etasje:

Kort fortalt

  • Solrik tomt
  • Nydelig utsikt
  • Energivennlig bolig med balansert ventilasjon og varmegjenvinning
  • Veranda med panoramautsikt
  • Mulighet for individuell tilpasning
  • Store vinduer gir lys og herlig atmosfære
  • Stue/spisestue i åpen løsning med kjøkken