1 / 9

Soldalen - Husbankfinansierte eneboliger

Soldalen/Vormedal - Husbankfinansierte eneboliger med 4 soverom og markedets laveste rente! Bygging er i gang!

Vi legger nå ut for salg 4 frittliggende eneboliger, på fine solrike sørvendte tomter på Soldalen. Boligene leveres komplett med carport. Boligene tilfredsstiller Husbankens krav til utforming, og er godkjent for 85% finansiering med markedets aller beste rente, kun 2.75 %.

Her blir det lyst og fint, med gode vindusflater. Felles for boligene i dette prosjektet er et spennende og moderne ytre, med gjennomtenkt planløsning og god standard. Boligene går over to plan, og vil passe perfekt for familier. En ny bolig vil uansett by på energieffektive løsninger og lave vedlikeholdskostnader i mange år fremover. På Soldalen vil du bo tett på det flotte kulturlandskapet i maritime omgivelser. Slike muligheter er ytterst sjeldne, så la ikke denne muligheten gå fra deg. På Soldalen vil er dessuten alt av til infrastruktur og de flotte fellesarealene og lekeplassene ferdig opparbeidet og klare til bruk. Her er det "liv i gatene" og lekeplassene populære samlingspunkter. Tomtene til disse boligene er effektive og lettstelte og vil bli levert med ferdig opparbeidet plen og planert/gruslagt innkjørsel tilrettelagt for flere biloppstillingsplasser på egen tomt. Ett god utgangspunkt, slik at du selv kan være med å forme og sette ditt eget særpreg på tomten i årene fremover.

Innhold:

1.etasje har entre, Vaskerom / bod som smart bi inngang. Rommet har plass til både innredning og garderobe. Videre finner man flislagt bad med vegghengt toalett. Stor stue med åpen kjøkkenløsning med utgang til terrasse og hage. Det er dessuten smart bod under trapp.

Soldalen enebolig planløsning2.etasje består av tv-stue med utgang til solrik sørvendt altan, 4 soverom, hvor av 2 av de er ekstra store, og tilpasset dobbeltseng. Det største soverommet har utgang til vestvendt altan. Videre finner man bad med dusj og vegghengt toalett.

Soldalen enebolig planløsning


Utvendig er boligen utstyrt med carport, samt utvendig bod.