1 / 12

Spannatoppen - 8 Nye leiligheter med carport og heis!

8 Nye leiligheter (kun 4 ledige) med carport og heis! Husbankfinansiering! BYGGESTART OKTOBER 2023!

Igangsetting er vedtatt! Vi starter opp med trearbeider i oktober. Prosjektet består av 8 store flotte selveier leiligheter. Alle leilighetene er godkjent for 85% husbankfinansiering med markeds aller beste rentebetingelser! 2 leiligheter er solgt, 2 er reservert, 4 er ledige.

Prosjektet består av 8 store flotte selveier leiligheter. Alle leilighetene er godkjent for 85% husbankfinansiering. Garantert lav bokostnader med markeds aller beste rentebetingelser! I tillegg til fantastiske omgivelser, og et trivelig bomiljø får du her en topp moderne bolig!

Store luftige leiligheter hvor alle får enten hage og stor terrasse, eller store altaner med utsikt mot byen.

Leilighetene oppføres med høye krav til kvalitet, funksjonalitet og utforming. Her blir det luftig, med store vindusflater, og skjermede terrasser som gjør at utsikten virkelig kan nytes når solen går ned i vest. Man vil kunne bo både solrikt og fritt - tett på kulturlandskapet. Dessuten med gangavstand til butikk, post, skole, barnehage, frisør, treningssenter og mange flotte turområder har dere alt dere trenger i umiddelbar nærhet - alt som en del av nabolaget.

Leilighetene innholder:

De forskjellige leilighetene, kommer i forskjellige størrelser og med forskjellige løsninger. Leilighetsbygget leveres med løfteplattform / heis for enkel adkomst til leilighetene i 2.etg.

De 4 leilighetene i 1.etasje vil få eksklusiv bruksdel til egen del av hagen samt egen terrasseplatting. Leilighetene i 2 vil få romslige altaner, og de fleste med fantastisk fin utsikt over byen og havet i vest. Leilighetene i 2.etg vil få særlig store vindusflater, og ekstra takhøyde i hele stue/kjøkken på opp mot 4.2 meter. Dette vil gi en en helt unik god romfølelse!