1 / 3

Tomannsbolig med garasje, 4 soverom - Bymarka Leknes

Moderne og innholdsrik to- mannsbolig over 2 plan med garasje.

I 1 etg kommer vi inn til en stor gang, deretter har du 3 soverom, 1 bad og vaskerom. Ved inngangsdøra ligger garasje med sportsbod. Når du tar trappen opp til 2 etg kommer du direkte inn til kjøkken og stue med åpen løsning. Hoved soverom med egen garderobe og bad ligger også i denne etasjen.

Boligen er utført i hht. TEK 17

Gang flislagt med 60x60 flis i lys utførelse og nedstøpt varmekabel. Gipsvegger malt i fargen 10678 space, listefritt tak og karm. Spottbelysning i tak.

Soverom og garderobe med boen 1 stavs eikeparkett og skyggepanel på vegg i fargen sand. Taklys i tak. Varmovn.

Bad flislagt med 60x60 flis i mørk brun utførelse, nedstøpt varmekabel. Fibo baderomsplater i Terasso light. Spottbelysning i tak. Romslig baderomsmøbel fra Svedberg Signum og speilskap. Vegghengt toalett, nedsenket dusj med glassdører.

Stue og kjøkken med boen 1 stavs eikeparkett, gipsvegger malt i fargen 10678 space, listefritt tak og karm. Spottbelysning i tak, varmovn. Kjøkkeninnredning fra marbodal med inkluderte hvitevarer fra siemens.

Trapp salvi med tette eiketrinn levert fra trapperingen.

Garasje og sportbod leveres uisolert med stav, støpt plate på gulv. Montert lys i tak.

Balansert ventilasjon fra Flexit

Bymarka

Midt i sentrum av Lofoten ligger Vestvågøy kommune og Bymarka. Med sine ruvende fjell, dype fjorder, kritthvite strender og sitt helt spesielle vær, er Lofoten et mekka for alle som ønsker uforglemmelige naturopplevelser. Du kan gå ut døra og plukke både blåbær og tyttebær, se elg trave forbi eller gå til en av gapahukene i nærheten og ta kveldsmaten rundt bålet. Du har direkte tilgang til turløypene i Bymarka via boligfeltet.

Leknes er handelssentrum med Lofotens største detaljhandelomsetning, og bare 5 minutter fra Bymarka ligger Lofotsenteret med et bredt utvalg av både store, kjente merkenavn og mindre lokale forhandlere med et unikt vareutvalg. Rundt sentrum ligger flere restauranter og kaféer, kulturhus, kino, frisører og velværesalonger.