Tiltak for å begrense Korona-smitte og samtidig holde hjulene i gang

I Blink Hus gjør vi det vi kan for å holde aktiviteten best mulig i gang på våre byggeplasser og kontorer. Samtidig følger vi myndighetenes råd for å forhindre ytterligere smittespredning i samfunnet.

Abonner på innlegg

Den hytta vil vi ha!

De hadde ingen planer om å kjøpe hytte på fjellet. Men på første nyttårsdag i fjor gikk de tur forbi den moderne Blink-hytta. Da så de på hverandre og sa: – Den kjøper vi! .

Ville ha det mørkt og røft

– Jeg søkte selv etter inspirasjon på Instagram da jeg skulle innrede huset, og jeg er veldig fornøyd med de mørke fargene inne, sier Cecilie Lekven Larsen. I januar flyttet familien inn i det nye Skienhuset på Stord. På @brendehaugen2 kan du se byggeprosessen og huset.

Det er nesten som en DRØM!

– Det er sånn at vi nesten må klype oss i armen fordi vi bor så fint, sier Yvonne Bjørnsgård og Fredrik Pedersen. Det unge samboerparet sparte lenge for å få råd til å bygge det flotte huset på Nykirke i Vestfold.

Gratis huskatalog og Sans boligmagasin

– Få tilsendt huskatalog fra Blink Hus.
Bestill huskatalog

Bestill Sans – et magasin om bolig og livsstil. Få inspirasjon og les om trender som kommer. Sans utgis 4 ganger i året.

Drømmehuset på Hvaler

Det hvitmalte Norddal-huset er som en perle blant skipperhusene i en havn på Hvaler. Ikke rart at Instagram-kontoen @cathrineshus er blitt populær!

LYKKEN ER Å EIE VÅRT EGET HJEM!

Vi har fått en fullverdig enebolig til en kostnad som vi kan klare. Her skal vi bygge framtiden vår – i vårt eget hjem på Voss, smiler Sondre og Anita Tysseland Nesheim.

Her vil vi bo resten av livet!

– Dette huset gir en helt egen ro. Vi har alltid drømt om å bli gamle nær fjorden – nå har husdrømmen vår gått i oppfyllelse, sier Nina og Leif Mikkelsen.

RØFT OG HELT PERSONLIG

– Det har vært skikkelig gøy å innrede et helt nytt hus, sier Cathrine Bakka. Se Instagram-bilder av Skien-huset hennes på @bakkacathy. Kanskje du lar deg inspirere?

Moderne drøm ved Trondheimsfjorden

Utenfor de store vinduene glitrer det i blått vann. Steinar Husa og Helene Hauge har bygget en drøm av et moderne hus med panoramautsikt over Trondheimsfjorden.

Din egen hagestue

Gjør sommersesongen lengre med et lunt uterom som er skjermet for vind og lave temperaturer!

Drømmen om å komme hjem!

Etter å ha trålet flere hus fra ulike leverandører falt det unge parets valg på hustypen Skien fra Blink Hus. Sjekk Kristines Instagram-profil @vaartdrommehus, og se hele byggeprosessen!

FUNKISPERLE i havgapet

– Da vi fant denne drømmetomta, måtte vi bare bygge for tredje gang, sier Cathrine Alexandra Pettersen. Familien på fem i Brønnøysund stortrives i sin nye funkisperle, som er tegnet av arkitektene hos Blink Hus.

HER KOSÆR VI VÅRS!

– Vi tror det er sunt å gå i trapper når man blir litt eldre, smiler Bjørg og Inge Martin Bakkebø. De har gjort motsatt av mange pensjonister – de flyttet fra leilighet til hus!

FALT PLADASK FOR DETTE HUSET!

– Her skal vi bo resten av livet, vi har fått drømmehuset vårt, sier Øyvind Eide og Ida Tangedal. Huset ligger idyllisk til ved Fensfjorden ytterst på Vestlandskysten.

Drømmehuset på toppen av fjellet

De har bygget drømmehuset sitt på en av Holmestrands flotteste utsiktstomter. – Vi så en reportasje i SANS med noen som bodde i akkurat dette kataloghuset til Blink Hus. Det var da vi bestemte oss, forteller Tine Ramberg og Geir Palmesen.

Et helt personlig hjem

– Nye hus kan ofte bli litt like og upersonlige. Jeg ville skape et hjem som var fullt av sjel og sjarme, sier Marita Berg. Da hun begynte å legge ut bilder fra huset og hagen på Instagram, fikk hun kjemperespons. I dag har hun over 30.000 følgere!

Et hjem med personlighet.

– Jeg har ikke vært så opptatt av hva som er «riktig». Jeg har innredet med magefølelsen, sier Kristin Julsrud. Bli med inn i det sjarmerende Skienhuset i Brønnøysund!

Levende gulv

Tregulv er tidløst og et naturlig valg til norsk byggetradisjon. Med et lekkert tregulv gir du hjemmet ditt det lille ekstra som er med på å skape lunhet og varme, personlighet og sjarm.

Hyttedrøm for alle

Hyttepalassenes tid er på retrett. Nå vil mange ha mindre, funksjonelle hytter. BoSmart-hyttene til Blink Hytta er perfekte for alle som vil nyte hyttelivet på fjellet eller ved sjøen – uten å ruinere seg.

Finn roen på badet

Design, funksjon og kvalitet er avgjørende når du velger baderom. Miljøet på badet er tøft, med hyppige variasjoner i fukt og temperatur. Ønsker du et bad som holder seg pent over tid, er det lurt å velge kvalitet.

NYTT ELLER BRUKT HJEM?

Du lurer kanskje på hva som lønner seg? Å kjøpe en brukt bolig, eller å bygge hus selv? Her får du noen gode grunner til å bygge nytt.

28 ÅR OG NY ENEBOLIG!

– Vi har spart penger siden vi var 18 år gamle, målet vårt var hele tiden å bygge vårt eget hus, forteller Yvonne Bjørnsgård. Nå står det nye Aurdal-huset fra Blink Hus ferdig.

Slipp inn himmelen og lyset!

Visste du at dagslys gjør oss friske og mer positive? Samtidig oppholder vi nordmenn oss innendørs 90 prosent av tiden. Løsningen: Takvinduer!

Trenden som treffer hjertet!

Trender kommer og går, men noen av dem treffer kanskje hjertet ditt? Liker du det autentiske? Trenger du rom for ro? Er du glad i blått? Eller hva med sort? Vi gir deg et lite innblikk i de siste interiørtrendene fra Boen Parkett. Kanskje du lar deg inspirere!

På Voss kan ungdom komme hjem!

– Vi bygger Karibyen for å få ungdom tilbake til bygda, sier Kari Traa. Hun er på besøk i leiligheten til Marianne Løne, en av de første unge som har kjøpt leilighet her. – Det var fantastisk å få mulighet til å slippe inn på boligmarkedet, smiler Marianne.

Sommerfølelsen hele året!

Da Martin Kinnerud begynte å legge ut bilder på Instagram fra byggingen av det nye Blink-huset, ante han ikke at han skulle bli helt hekta på interiør. – Alle tror det er jeg som er interiørdame på nett, men det er samboeren min, smiler Kristine Kirknes.

Gjør trappen til blikkfang!

Trappen er ikke lenger bare en praktisk innretning som frakter deg opp og ned i huset. I dag ønsker mange å gjøre trappen til husets vakreste møbel.

Slik skaper du harmoniske rom

Hva er viktig å tenke på når du skal planlegge materialer og farger på tak, vegg, gulv og dører i hjemmet ditt? Her får du noen gode tips fra interiørarkitekt og møbeldesigner Adele Kløve.

Et kjøkken for mennesker!

Kjøkkenet er blitt den viktigste møteplassen i hjemmet vårt. Så når du planlegger ditt nye kjøkken: Hvordan kan du gi det varme, sjel og personlighet?

Plass til mer

Behov for mer plass i hjemmet er noe de fleste er kjent med. Stadig flere ting, klær og utstyr krever sin plass, derfor har vår leverandør trappeprodusenten Hagen funnet smartere måter du kan utnytte kvadratmeterne dine på.

Den digitale døren

Minimalistisk, tradisjonelt eller elegant – uansett skal du være trygg når du låser døren for natten. Nye digitale løsninger gir deg sikkerhet og oversikt.

BØMLOS NYE "MANHATTAN"

Fantastisk utsikt, moderne interiør og praktisk på alle måter. Mannen bak kjempesuksessen Salma-laks har fått sin egen skreddersydde toppleilighet på Bømlo.

GODT HÅNDVERK BETYR ALT!

Fleksibilitet og godt håndverk – det er nøkkelen til at Blink Hus-kunder ender med drømmehuset i topp kvalitet. For byggelederne er det viktig at snekkerne har det bra på jobben, og at de tør å tenke selv.

BoSmart Hus - med plass så det holder!

Arkitektene fikk en utfordring! Våre arkitekter fikk i oppgave å tegne hus med fullverdig standard samtidig som byggekostnadene skulle holdes så lave som mulig. Det klarte de med glans!

Jul ute - jul inne!

Midt i Buskerud, i nærheten av Norefjell, på en kolle nede i åssida, ligger et hvitt Randaberg-hus. OL-bakken fra 1952 er et steinkast unna huset, som ligger så fint på en ås og glitrer i morgensola.

Hvalstad - et stort og herskapelig hus

Vi var så heldig at vi fikk fotografere dette huset for flere år siden. Det tok tid, blåtimen kom - og Kalle, fotografen vår, tok disse flotte bildene.

Bygger med Blink for tredje gang!

Cathrine og Stig har bygget både hus og hytte med Blink Hus tidligere. Nå bygger de igjen – fordi de fant en tomt de bare MÅTTE bo på!

HVORDAN Å VELGE GULV TIL HUSET

Finn gulvet som passer din stil. Et vakkert gulv er helt grunnleggende for en helhetlig stil i hjemmet.

Bli med inn i et lekkert Skien-hus

Rene, enkle linjer - en lys og luftig bolig med store vindusflater, det beskriver Skien-huset godt.

En perle i glass, tre og betong

Funkishuset er vedlikeholdsfritt, samt miljø- og allergivennlig. Luftige rom, gjennomførte fargetoner, moderne design og smarte løsninger. Med en gang du kommer inn i dette huset forstår du at det er gjort bevisste valg.

Kjøkkenet som har ALT!

Dagens kjøkken er selve hjertet i huset. Kos, peis, spisesofa – det handler om mye mer enn selve kjøkkeninnredningen. Trenden er tydelig: Dagens kjøkken skal ha alt!

HUSETS SMARTE ØYNE

Hus med moderne arkitektur blir mer populært, og her velger man gjerne store, åpne glassflater på solsiden av huset, mens skyggesiden oftere preges av små og regulære vinduer.

Eidanger - romslig og funksjonel

Rene, enkle linjer - en lys og luftig bolig med store vindusflater.

Ditt eget uterom

Jovisst er det mulig! Du kan bygge din egen arkitekttegnede hagestue på bare én dag. Talgø lanserer nå et modulbasert byggesystem for både hagestue, utebod og pergola. Noe å tenke på?

Vi er utrolig fornøyde med det nye Minde-huset vårt!

Vi valgte å bygge med Blink Hus nettopp fordi vi falt pladask for det herskapelige huset, forteller Irmelin Grude. Huset ligger på en bakketopp med fantastisk utsikt over havet.

Velkommen til fjells!

Vi har bygd mange flott Blink-hytter, og har vært så heldige at vi har fått komme å fotografere noen av dem. Denne gangen tar vi deg med for å se på tre typiske fjellhytter.

Storslagen funkis

«Haugesund» er et storslagent, moderne hus med masse lys og luft. Dette er et av de nye kataloghusene til Blink Hus – et hus som har ALT.

Men hva vil NABOEN si?

Nabodamen har den siste designerlampa fra Kartell, og huset hennes ser ut som en utsøkt utstilling i en interiørbutikk. Hvordan skal DU klare å få det like stilig i huset ditt? Rådet er enkelt: Glem det!

System I SAKENE

Hjemmet vårt flommer over av ting. Hvor skal vi gjøre av dem? Elfa har de lure løsningene.

Aurdal - med vakre detaljer

Aurdal er inspirert av sveitserstilen. Et påkostet hus hvor stor snekkerglede og detaljrikdom skaper et nostalgisk preg. Dette huset ligger landlig på en stor tomt i nærheten av Drammen.

Nytt liv i LEKRE LEILIGHETER

Bli med inn hos to par som har kjøpt hver sin lekre leilighet ved Karmsundet i Haugesund. Det moderne boligkomplekset er bygget av Blink Hus, og skreddersydd til de vakre omgivelsene.

Vi ønsket et SKREDDERSYDD hus

De så på brukte boliger i flere år, men fant aldri noe som passet. – Vi skjønte at vi måtte bygge selv for å få et hus som var perfekt for oss, sier Cathrine Midtdal og Christian Lie.

Trendy TRE

Treverk i interiøret er i vinden som aldri før. Dagens nye behandlings-metoder av tre gjør at du får akkurat den «looken» du ønsker deg.

Enklerer liv med smarthus!

Lyst til å ha full kontroll over hjemmet ditt? Smarthus gjør livet enklere, uansett hvor du er i livet. Men hva er egentlig et smarthus?

Tør du å følge MAGEFØLELSEN?

Hvilket hus skal du velge? Hvordan vil du ha det i rommene du skal leve i? Noen ganger kan det være lurt å legge bort de rasjonelle tankene og rett og slett følge magefølelsen.

Slik lykkes du med MØNSTERMIX

Mønster er ikke lenger forbeholdt én vegg eller ett tekstil. Både innen mote og interiør er det nå miks av mønstre som gjelder. Men hvordan gjør du det?

Barnerom - KULT for KIDSA

Denne reportasjen fra 2010 er så fin at vil legger den ut på nytt: Med smarte løsninger, tøffe detaljer og en god porsjon kreativitet skapes superkule huler for hjemmets yngste.

Mye lys og varme

Dette huset er så flott at vi vil vise en reportasje fra 2010: Det knitrer i peisen på kjøkkenet. Lars har fridag fra jobben som pilot i SAS, så han har ansvaret for dagens middag. Hedda (16) og Ulrik (12) henger over ham og lurer på når maten er ferdig.

Vågalt & annerledes

En ting var de i alle fall sikre på når de skulle innrede sitt nye hus. Her skulle ingen vegger bli hvite. Resultatet ble lilla hall, grå stue, verdenskart på kjøkkenet, bylandskap og klokketapet i 2. etasje.

Vi tegner HUSET FOR DEG

Vi er i tett dialog med kundene når vi tegner hus. Det er jo DU som vet best hvordan du vil ha det! Hva slags stil liker du? Trives du best i tradisjonsrike hus, eller har du mer sans for moderne arkitektur?

Slipp lyset inn

En dør er ikke bare noe du åpner og lukker for å komme fra et rom til et annet. Dørene er en viktig del av interiøret, de gir hjemmet ditt særpreg og stil. En av trendene i dag er å velge innerdører av glass!

Syv små, to store og et drømmehus.

Trenger du gode tips i forhold til å bo med barn? Da har familien Niemi alle svarene. De har nylig bygget et nytt Blink-hus, og de har syv unger fra ett til tolv år! Og jammen ønsker de seg enda flere, også!

LEK MED FARGER

Det er så mye godt humør i farger! Dessuten gir de hjemmet ditt personlighet.

Møblering

Mange får seg noen overraskelser når de skal møblere et ferdig bygd hus. Plutselig mangler de en stikkontakt der hvor TV-en skal stå, eller de har feil belysning over sofaen.

Hagelivet

Det første jeg gjorde var å vente et år for å oppleve uterommene på tomta gjennom både vinter og sommer. Hvor likte vi å sitte?

BILDE PÅ VEGGEN ELLER VEGGEN SOM BILDE?

Noe av det hyggeligste i et hjem, må være bilder på veggen. Byggma har nå lansert Huntonit Design veggplater med bilde i storformat på hele veggen.

Trapp, hva bør jeg velge?

Når du skal velge materialer i trappen, er det viktig å tenke på gulvmaterialet; et eikegulv passer dårlig sammen med en furutrapp. Du bør også ta hensyn til hvor hardt du kommer til å bruke trappen.

Lys

Kunsten å se lyset

– Lys er utrolig spennende. Riktig belysning skaper levende rom, da trenger du god allmennbelysning kombinert med stemningsskapende lys. Bygger du nytt, er det mye å hente på å planlegge lys i en tidlig fase, sier Berit Egge, daglig leder i Brødrene Kolstad belysning

Kährs gir glans til tregulv.

Kährs lanserer som verdens fremste tregulv produsent åtte nye gulv i Shine Collection – en kolleksjon tregulv med høyglanset lakk og metallisk pigment.

Tripp Trapp

En trapp er så mye mer enn en transportetappe mellom etasjene. Trappen kan være et stilig møbel som løfter intrykket av huset og interiøret. Men hva bør man tenke på når man skal velge trapp? Vi dykker inn litt inn i det!

Lys lett og luftig

Med lys og natur rett inn i huset har Tone Mette Baann Eftang (38) og familien fått drømmehjemmet sitt. Tone Mette inviterer inn i en hvitmalt gang med lyst, flislagt gulv i nordenden av huset.

Husbloggere

Her kan du ta en titt på tre forskjellige husblogger.

Hva er din HYTTEdrøm?

Hytta er stedet der du og familien kan nyte livet og samle krefter. Hva slags behov har dere når dere er på hytta? Hvor mye plass og hvilke rom trenger dere? I hva slags omgivelser slapper dere mest av? Mange farger? Rene flater? Intime små rom eller store luftige?

Garasje

Bak isolerte garasjeporter mekker Jan fra Sandefjord på den gamle motorsykkelen sin. Garasjen er hans fristed. For Jan handler garasjen mer om hans mekaniske interesser enn behovet for et tilfluktsted.

NYTT LIV I NYTT BLINK-HUS!

– Vi bodde i en trang kjellerleilighet under byggingen av det nye Blink-huset vårt. Det ble utrolig deilig å få masse plass og orden i kaoset, sier Lene Ringheim. Hun har laget en egen blogg om byggingen av huset. Bloggen er en veldig fin dagbok over byggeprosessen vår sier hun.

Når det ytre teller

For at du skal få akkurat det huset du drømmer om, har du mange valgmuligheter. Valg av hustype er første skritt.

Ikke glem gulvet

«Når man beveger seg opp en trapp, går man fra et gulv til et annet. Derfor er det veldig viktig at trappen og gulvet harmonerer og spiller på lag»

Velkomme inn i Aurdal - et av våre mest populære hus!

Det er lett å forstå at mange har valgt akkurat dette huset. Den vakre inngangsdøren viser vei og ønsker deg velkommen inn i et hus med mange tradisjonsrike detaljer.

MED BLANKE ARK OG FARGESTIFTER TIL...

PRIKKEN OVER I-EN De fargede dørene fra Swedoor fanger blikket i et nøytralt rom. Legg merke til hvordan den store, hvite veggflaten framhever fargen, slik at dørene gir masse liv til rommet.

En super byggeprosess

– Hvis vi noen gang skal bygge hus igjen, blir det med Blink Hus en gang til. Det har vært en helt super byggeprosess! Kristin Julsrud og familien har nettopp flyttet inn i sitt nye Skien-hus i Brønnøysund.

Ta kontroll over tingene

Nye ting, gamle ting, unødvendige ting og praktiske ting – alt du ikke kan leve uten tar fort overhånd i hjemmet. Smarte oppbevaringsløsninger er nøkkelen til et ryddig og funksjonelt hus!

SKIEN - romslig og funksjonel

Rene, enkle linjer. En lys og luftig bolig med store vindusflater. Rette og rasjonelle former og konstruksjon uten "krimskrams". Beskriver i korte trekk fasaden på et Skien hus. Innvendig har denne boligen luftige rom, gjennomførte fargetoner, moderne design og smarte løsninger. Med en gang du kommer inn i huset ser du at her er det tatt beviste valg.

SMAKEBITER fra vår spennende hyttekatalog!

I den nye katalogen finner du 26 forskjellige hytter, sortert på hytter for fjell, sjø og innland. Her er alt fra små koselig hytter med kompakte og gjennomarbeidede planløsninger, til store flotte fritidsboliger med alt du måtte ønske av komfort.

Trender på kjøkkenet

Hvitt og stramt eller nostalgisk tradisjon. Begge deler er viktige kjøkkentrender i år. Marmor, kobber og messing er også på full fart inn på kjøkkenet.

Camillas blogg

Gjennom interiørplanleggeren har Camilla og mannen tegnet litt om på kataloghuset

De vant drømmeloftet

Hva kan gjøres med et 70-tallshus som ligger på tvers av utsikten? Et enkelt takvindu var ikke tilstrekkelig til å gi utsikt fra rommet. Dessuten stjal skråtaket mye av gulvarealet. Familien Solensteen Strand i Hafrsfjord hadde tenkt på ark, men ønsket seg takvinduer.