BILDE PÅ VEGGEN ELLER VEGGEN SOM BILDE?

.

Noe av det hyggeligste i et hjem, må være bilder på veggen. Byggma har nå lansert Huntonit Design veggplater med bilde i storformat på hele veggen.

Med andre ord er nå veggen som er bildet! Dette er et produkt hvor du på en enklel måte kan dekorere en del av en vegg eller en hel vegg med et lekkert bilde fra gulv til tak.

Du kan velge mellom en rekke ulike motiver, fra Miami Skyline til en enkel blomst, eller kanskje et par pusekatter er det som faller i smak?

– Dette er et produkt der du på en enkel måte kan dekorere en del av en vegg eller en hel vegg med et lekkert bilde fra gulv til tak. Du kan på en enkel måte skape verdens triveligste barnerom, fornye en vegg på kjøkkenet eller lage en fondvegg i stuen. Det er kun kreativiteten din som setter begrensningene, sier markedsføringssjef hos Byggma,Torunn Mangseth.

Foreløpig er det ni lagerførte motiver som tilbys, men det arbeides med å utvikle produktet ytterligere, og på litt sikt kan du kanskje få ditt eget bilde på veggplatene. Dersom du vil ha båten din, eller barna eller kanskje et ferieminne på hele veggen, er det slett ikke utenkelig. Vi jobber kontinuerlig for å videreutvikle tilbudet, sier Mangseth.

.

Veggplatene har not og fjær og er enkle å montere. Bildet er svært slitesterkt og tåler vasking.

– Vi har testet dette omhyggelig, og disse platene tåler langt mer enn normalt renhold. Dessuten er det viktig å presisere at bildekvaliteten er meget god, sier Mangseth. Hun mener at produktet er like aktuelt i offentlige bygg, skoler, barnehager, hoteller og lignende, som i private hjem. Prismessig ligger disse platene noe over vanlige veggplater.