Bygger med Blink for tredje gang!

Huset er skreddersydd til tomta

Cathrine og Stig har bygget både hus og hytte med Blink Hus tidligere. Nå bygger de igjen – fordi de fant en tomt de bare MÅTTE bo på!

SKREDDERSYDD
Blink Hus sine arkitekter har skreddersydd huset til tomta. Det er stort – hele 360 kvadratmeter inkludert garasjen, og helt forskjellig fra det herskapelige og tradisjonelle Minde-huset. – Nå blir det funkis! Jeg har alltid vært glad i den romantiske «landlig»-stilen, men jeg er litt forbi det nå. Nå gleder jeg meg til å få det høyt under taket, med store vinduer og litt enklere stil. Med den utsikten måtte vi bare ha store vinduer og mye lys og luft!

Familien

Vi gleder oss til nytt hus @cathap

@cathap

STRAMT, MEN PERSONLIG
Cathrine og mannen Stig Angel Benjaminsen har tre barn: Ronja (11), Noah (9) og Cornelius (2). Nå skal de få mer enn nok plass å boltre seg på.
– Akkurat nå er snekkerne i gang med kledning og fasadeplater
– så vi er midt i byggingen. Men nå kan jeg gå inn i huset og få et inntrykk av rommene. Det blir stort, ja! Jeg gleder meg skikkelig til å begynne med innredningen. Selv om huset har stramme linjer, ønsker jeg ikke at det skal bli et utstillingslokale. Jeg vil skape rom som er personlige!

GLASS, BETONG OG FARGER
Cathrine er mer enn gjennomsnittlig opptatt av interiør – hun driver en møbel- og interiørbutikk sammen med søsteren sin i Brønnøysund. Og hun planla mye av innredningen før byggingen startet:
– Vi skal ha betonggulv i yttergangen og farge og tapet på veggene. Vi skal ha et glassgulv opp til andre etasje for å få mest mulig lys inn. Vi har valgt lyse eikegulv og glassrekkverk på trappen. Jeg har en favorittfarge – en lys grønntone – som kommer til å gå igjen i huset. Men alt skal ikke matche helt, da blir det fort kjedelig. For meg er det viktigere at huset er koselig å bo i enn at det ser bra ut på et interiørbilde! Ingen tvil:

Vi kan glede oss til mye inspirasjon fra Cathrine på Instagram framover!

utsikten og husetUtsikten er en nordlandsidyll av de skjeldne.

Relaterte saker