Camillas blogg

Camilla

Gjennom interiørplanleggeren har Camilla og mannen tegnet litt om på kataloghuset

1

Jeg er hekta på interiør, og storkoser meg med planleggingen av det nye huset. Jeg har brukt interiørplanleggeren til Blink Hus – den er helt genial. På bloggen min viser jeg innredningen i det nye huset gjennom de interaktive tegningene i interiørplanleggeren, forteller Camilla.

Hun har hatt bloggen i et par år, her legger hun ut tips og inspirasjon både fra hjemmet sitt og fra interiørbutikken hun driver i Haugesund. I tiden framover vil hun fortelle om byggingen av det nye huset, og vise valgene hun og mannen Magnus har tatt i forhold til alt fra romløsninger til materialer og innredning. Jeg har vært opptatt av farger, form og interiør siden jeg var liten, og jeg elsker å tegne innvendig på hus.

Nå har jeg virkelig fått muligheten. Magnus og jeg valgte Blinkhuset «Skien» fordi det var moderne, åpent og lyst, samtidig som det tar vare på litt av den tradisjonelle norske stilen. Da vi oppdaget dette huset på websidene til Blink Hus, falt vi pladask, forteller hun.

1

Gjennom interiørplanleggeren har Camilla og mannen tegnet litt om på kataloghuset – blant annet har de byttet etasjene, slik at stue og kjøkken er i andre etasje. Den fine utsikten fra tomten kommer best til sin rett der. – Det som er så flott med interiørplanleggeren, er at du kan flytte vegger, bytte vinduer, velge materialer, farger og til og med møbler. Du får virkelig et inntrykk av hvordan rommene blir i virkeligheten. Byggingen av huset har nettopp startet, og i juni blir det bryllup. Dette må det selvfølgelig også blogges om! Kjolen, festen, huset – det er mye som skjer på Camillas blogg. Stilen hennes er romantisk, lys og feminin – slik vil det også bli i det nye huset. – Jeg liker å ha det lyst og luftig, så det blir nok mye hvitt. Men jeg vurderer lyserosa eller lyseblått som tilleggsfarger i interiøret. Alle detaljer kommer på bloggen etter hvert! Jeg har omtrent 1000 følgere på bloggen hver dag, det er gøy at så mange lar seg inspirere!

. 1

Følg Camillas blogg på www.millivilla.com

1