NYTT LIV I NYTT BLINK-HUS!

.

– Vi bodde i en trang kjellerleilighet under byggingen av det nye Blink-huset vårt. Det ble utrolig deilig å få masse plass og orden i kaoset, sier Lene Ringheim. Hun har laget en egen blogg om byggingen av huset. Bloggen er en veldig fin dagbok over byggeprosessen vår sier hun.

Familien bor på Voss og består av Lene Ringheim, hennes samboer Asgeir Rognebakke og jentene Ane og Edel. De har bygd hustypen Vang fra Blink Hus. Du kan gå inn på bloggen hennes her: www.villazala.blogg.no.

.

Hvorfor valgte dere Blink Hus?
– Fordi de har et godt rykte på Voss, jeg har hørt mye positivt om dem. Og fordi vi falt for hustypen Vang etter å ha sett i mange kataloger. Huset er både moderne og tradisjonelt, med store vindusflater som gir oss luftige og åpne rom. Vi har flott utsikt fra tomta, og den ville vi få mest mulig ut av.

Og byggeprosessen, hvordan har den vært?
– Vi ventet veldig lenge på at tomta skulle bli regulert, og det var litt slitsomt. Men etter at vi kom i gang med byggingen gikk alt veldig greit. Vi føler at vi ble veldig godt tatt vare på av Blink Hus. Vi ønsket en del endringer på den opprinnelige tegningen, og vi ble møtt med holdningen hos Blink-folkene at «ingenting er noe problem».

1426416-1-1407678107365

Mye boltreplass

Huset er på 263 kvadratmeter pluss dobbelt garasje. Det er på tre plan – Lene og Asgeir valgte å ha full kjeller. De har utvidet hovedplanet med en walk-in garderobe, og de har flyttet vaskerommet fra kjelleretasjen til hovedplanet. Kjøkkenet er dessuten blitt litt større enn opprinnelig.

Med to små barn er det deilig å ha så mye plass. I byggeperioden bodde vi veldig trangt i en kjellerleilighet hos svigermor. Vi hadde hele flyttelasset vårt på loftet hennes, og alt var kaos.

1426416-1-1407676813810

Noe av det beste med det nye huset er at vi har så mye bodplass. Ane (4) og Edel (2) er gla for å ha hvert sitt rom i nyhuset. – De snakket mye om det under byggingen, særlig Ane, som er eldst. Hun gikk gledesstrålende rundt og sa: «Nå skal vi få oss hus».

.

Her nyter Ane og Edel det første kveldsmåltid i splitter nytt hus. Spennende! Bildene er fra Instagram: https://instagram.com/leneringheim/

. .

. .

.

Vil du se mer av Vang huset gå inn på http://www.blink-hus.no/blinkhus/hus/vang