SMAKEBITER fra vår spennende hyttekatalog!

lindnes natt

I den nye katalogen finner du 26 forskjellige hytter, sortert på hytter for fjell, sjø og innland. Her er alt fra små koselig hytter med kompakte og gjennomarbeidede planløsninger, til store flotte fritidsboliger med alt du måtte ønske av komfort.

Hyttetypen DOVRE er tegnet ny til denne katalogen. Ei lita, praktisk og kompakt hytte med et bruksareal på 70,6 kvadratmeter..

Dovre har en åpen planløsning i stue og kjøkken. Her er spennende plassering av vinduer, noe som gir mye lys inn og flott utsyn.

.

Hyttetypen Oppstue er en stor fritidsbolig med alt du måtte ønske for et behagelig opphold. Her er bruksaralet på 107 kvadratmeter

.
.
Stue - kjøkken er på hele 39,9 kvadratmeter. I tillegg er det en stor loftstue, fire soverom, bad og vaskerom.

.

.
Denne flotte "oppstua" erspesialtegnet for en av kundene våre. Flott plassert i terrenget!

.


Hasse", arkitekt Hans Tore Gramer har tegnet både Dovre og Oppstue. Hasse er selv glad i hyttelivet. Han har gjennom mange år i Blink tegnet både hytter og hus.

Risør er som navnet tilsier ei moderne sjøhytte med atrium.

.

.
Store vinduer, gjennomlys og ekstra takhøyde gir et lyst og luftig preg i stue og kjøkken. Risør har tre soverom og bad plassert i soveromsavdelingen. Det lune uterommet kan glasses inn hvis hytta er plassert på et værhardt sted. Denne hytta har et bruksareal på 70,7 kvadratmeter

.

Inger Holmøy er arkitekten bak Risør. Hun er interiørarkitekt MNIL og har som dere ser, et spesielt blikk for spennede og velfungerende interiør. Inger har tegnet hus og hytter for Blink i mange år.


.Du kan bestille den nye hyttekatalogen her