Ta kontroll over tingene

Vista Sølvprofil Gråttglass

Nye ting, gamle ting, unødvendige ting og praktiske ting – alt du ikke kan leve uten tar fort overhånd i hjemmet. Smarte oppbevaringsløsninger er nøkkelen til et ryddig og funksjonelt hus!Ting

For deg som planlegger bolig er det viktig å tenke gjennom hva du har behov for å oppbevare. En barnefamilie har andre behov enn to voksne uten barn, så det er viktig å analysere behovene. Vær særlig oppmerksom på entré- området. Her er det ofte mye sko og klær – ikke minst i hjem hvor det er barn. En god løsning for entreen er av stor praktisk og estetisk betydning. Når du kommer inn i entreen dannes førsteinntrykket av boligen , så da er det hyggelig at det ikke ligger sko og klær slengt rundt.

Ting

Stadig flere får øynene opp for fordelene ved å ha et eget garderoberom. Det etableres ofte i forbindelse med boligens hovedsoverom, men en gang, bod eller et ubenyttet barnerom kan også bli til en drømmegarderobe. Plassbehovet er mindre enn du tror – derfor er dette en luksus også de med mindre plass kan unne seg. Fordelen ved et garderoberom er – i tillegg til at det som regel er mer romslig enn en «vanlig» garderobe – at den gir en fantastisk, umiddelbar oversikt. Garderoberom som har plass til av- og påkledning reduserer også klesrotet i soverommet.

Når rommet skal innredes er det viktig å tenke gjennom hvilke behov garderoben skal dekke: skal den brukes av én eller flere personer? Har dere behov for ekstra plass til mange skjorter eller mange sko? Sørg for å utnytte all plass fra gulv til tak – for eksempel kan korte ting som skjorter og jakker henge i to «etasjer», mens plassen over og under kan utnyttes til hyller eller kurver til annen oppbevaring.

Er det plass til et speil i garderoberommet er det supert når antrekk på antrekk skal prøves før festen :-)

Ting

Relaterte saker