Trender på kjøkkenet

Sigdal Scala-inframe

Hvitt og stramt eller nostalgisk tradisjon. Begge deler er viktige kjøkkentrender i år. Marmor, kobber og messing er også på full fart inn på kjøkkenet.

Kjøkkenet er selve “hjertet” i huset, et sted hvor du skal tilbringe mye tid. Det er viktig å tenke på at kjøkkenet du velger skal vare lenge, og at det passer til din personlighet, sier interiørarkitekt Irene Mjaaseth hos Sigdal Kjøkken. Hun forteller at hvitt fortsatt er en av nordmenns favorittfarger på kjøkkenet. Tendensen er at jo hvitere, desto bedre. Premium White er populær som farge. Mørkere gråtoner og bruntoner med grått i, selger også mye. Rene, enkle fronter med lite detaljer er i tiden.  Det nostalgiske og tradisjonelle er også en trend – vi nordmenn er glade i historien vår.

.

Scala/Herregaard Inframe er et nytt kjøkkenkonsept med tradisjonelle og nostalgiske løsninger. Dette kjøkkenet gir et håndlaget uttrykk, og minner oss om hvordan kjøkkenet var i gode, gamle dager. Modellene kan males i 16 av våre farger, opplyser Mjaaseth.

.

Kobber og messing er på full fart tilbake. De mørke gråtonene og carraramarmor i kombinasjon med kobber og messing er utrolig lekkert! Både til klassiske og mer «rene» kjøkken. Superfint med messing og kobber til hvite kjøkken også.

. .


I tillegg til et rikt utvalg standard kjøkkenmodeller, kan også Sigdal skreddersy ditt nye kjøkken slik at det oppfyller alle dine ønsker og ambisjoner. Du kan fritt velge i en mengde farger, flater og detaljer. Og der du selv ikke har svaret, bidrar vi med råd, veiledning og mange års erfaring, sier Mjaaseth.

.

.

Sigdal har produsert kjøkken gjennom 60 år. Det gode håndverket, teknologien og designet har vært en bærebjelke for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker. Det store produktsortimentet dekker et spekter av trender, farger, materialer og prisklasser. www.sigdal.com