Vågalt & annerledes

bomlo

En ting var de i alle fall sikre på når de skulle innrede sitt nye hus. Her skulle ingen vegger bli hvite. Resultatet ble lilla hall, grå stue, verdenskart på kjøkkenet, bylandskap og klokketapet i 2. etasje.

– Vi er kjempefornøyde med resultatet og stortrives i vår nye bolig, sier Hildegunn Gåsland. I begynnelsen av desember i fjor kunne hun sammen med mannen Kjetil og barna Mathias og Lene Elise flytte inn i et flunkende nytt hus på det nye boligfeltet Raunevarden på Bremnes.

Boligen er et Blink-hus og er satt opp av Bømlo-firmaet Blink Hus Steinsbø. Huset har et klassisk utseende på utsiden, men byr på flere overraskende elementer når du kommer inn.– Vi var lei av hvite vegger og shabby chich-stilen som dominerer i så mange nye hus.

Vi ville innrede med litt vågale og moderne farger og valgte å tapetsere alle veggene i huset. Fordelen med å tapetsere er at dersom vi blir lei er det bare å tapetsere på nytt, enkelt og greit, smiler Hildegunn Gåsland.bomlo
Stuen er tapetsert mørkegrå.

bomlo bomlo bomlo

bomlo

bomlo bomloSpennende bruk av fototapet fra Mr. Perswall.

God konsulenthjelp De fikk god hjelp til å velge ut tapeter hos Fargerike Raglamyr i Haugesund. Sammen med interiørkonsulent Cathrine Storesund fant de frem til spennende tapeter med en fargeskala som matcher fra rom til rom. De valgte å ha fototapet på den ene kjøkkenveggen og på to overom i 2. etasje. Ellers er det valgt ensfargede tapeter i resten av huset.

Grå og lilla er farger som går igjen. Fototapetene fra Mr. Perswall gir et digitalt og urbant inntrykk. Artig med tanke på at vi befinner oss på landsbygda i Bømlo kommune.

– Ja, spesielt fototapetene gjør at interiøret vårt skiller seg ut. Vi var opptatt av at tapetseringen skulle bli utført på en profesjonell måte og hyret inn en meget dyktig fagmann med gode referanser til jobben, forteller Gåsland.

Lilla tapet i hellen gir et røft inntrykk og lar de hvite dørene bli fine kontraster.bomlo

Tøff stil Boligen inneholder stor hall, romslig stue, kjøkken, grovkjøkken med utgang og bad på første planet. I andre etasje finner vi tre soverom, loftsstue, bad og et gjesteværelse. Rette linjer og en viss stramhet preger interiøret.

Det er lagt enstavs eikeparkett på gulvene i hele boligen, bortsett på badene der en har variert mellom gulvbelegg og fliser. Her finner en noen klassiske designmøbler som for eksempel Oslo-lampen og Kartell-nattbord, satt sammen med møbler fra Living og Skeidar. – Jeg liker å utvikle min egen stil og den er nok mer tøff enn søt, smiler Hildegunn.


. bomlo
Mathias (10) og Lene Elise (12) har hver sine flotte rom i 2. etasje.

Kjetil og Hildegunn sitt soverom er også i 2. etasje.
bomlo

bomlo bomlo bomlo Drømmekjøkkenet har fått følge av en spenstig tapet fra Mr. Perswall.

bomlo bomlo

bomlo Vi er kjempefornøyde med resultatet og stortrives i vår nye bolig, sier Hildegunn Gåsland.

bomlo

Relaterte saker