Velkomme inn i Aurdal - et av våre mest populære hus!

aurdal forside

Det er lett å forstå at mange har valgt akkurat dette huset. Den vakre inngangsdøren viser vei og ønsker deg velkommen inn i et hus med mange tradisjonsrike detaljer.

Her kan du oppfylle drømmen om et stort kjøkken med grue. Eller som her, - hvor huseierne har valgt en åpen planløsning med mye lys og luft.

bl 073 bl 071

Aurdal er inspirert av sveitserstilen. Et påkostet hus der stor snekkerglede og detaljrikdom skaper et lett gjenkjennelig og nostalgisk preg. En to fløyet dør med profileringer, som vist på bildet ovenfor, passer godt til huset.

aurdal 05 (2)

Til denne boligen er det valgt en tidløs stil, med lyse og luftige rom. Dessuten har huseier investert i kvalitetsmaterialer, som varer lenge. Stilen og fargene går igjen i alle rom i huset. Her er det gjort bevisste valg og eierne har tenkt både funksjon og helhet.

bl 016

Legg merke til hvordan gulvet i heltre skaper varme i det lyse rommet. Fra utbygg i stua mot kjøkkenet. Her er dør ut til en koselig ”frokostplass”.

bl 015
Sigdal kjøkken type Herregaard eik palett. Farge: S0005-Y20R. Et eksklusivt kjøkken som er storslått og hjemmekoselig. Kokesonen har en hette - grueløsning fra Sigdal.

bl 001

Den praktiske kjøkkenøya, er skreddersydd og  fungerer både til matlaging og som spiseplass. Ifungerer både til matlaging og som spiseplass. I tillegg til kos.  Integrert kjølehjørne fra Røros Metall.


BRIMI sans-6399 bl 008

bl 008 bl 055

aurdal entre bl 017 bl 038

En skyvedør gir mer plass. Har du bruk for mer gulv - eller veggplass er dette en både pen og praktisk løsning. Døren kan monteres utenpå veggen eller "forsvinne" inn i veggen som her.

bl 037

Keramiske fliser på gulvet. Trappen er fra Trapperingen type Oslo, hvitmalt med trinn i klarlakkert eik.

bl 031

Rommelig entre, med dobbelt dør. Her er det garderobeskap langs hele den ene veggen.

aurdal loftstue

Loftstue med utgang til balkong.

BRIMI sans-6465 bl 043

BRIMI sans-6472
Badet er nostalgisk hvitt med fliser på vegg, gulv, og boblebad. Innredningen på badet er Herregaard palett fra Sigdal. Farge: S0005-Y20R.

bl 045

Dette barnerommet er på hele 15 kvadratmeter. Med god plass til lek. På veggene og i taket er det ferdig malte plater fra Huntonitt type Elegance. Farge tak: Hvit. Farge vegg: Caffelatte. Gulv: eik parkett fra Tarkett.

Eller se filmen på vår Youtube side her:
https://www.youtube.com/watch?v=6VTekCS-VsA

Relaterte saker