Flotte moderne kjedede eneboliger til salgs på Sandsbråten Panorama

Sandsbråten Panorama ligger idyllisk til, 3 km vest for Prestfoss. Sigdals riviera er et yndet fotomotiv – et skue som ikke kan sammenlignes med noe annet. Der Andersnatten reiser seg i horisonten omkranset av Trillemarka på den ene siden og Norefjell på den andre, og med en blinkende og lokkende Soneren i forgrunnen. Her vil mange bo og her drømmer mange om å leve. Dette er Sandsbråten.

Flotte moderene kjedede eneboliger til salgs på Sandsbråten Panorama i Sigdal kommune.
(1 enhet solgt.)

Boligene har et moderne uttrykk, med stilrene fasader og svært god standard.
Boligene har 2 bad,  3 soverom, tv stua kan gjøres om til soverom, varmekabel i inngangsparti, gang og TV-stue, og egen garasje med bodplass.

Boligene har et bruksareal på 116m2

Rett nedenfor området ligger ei lang og fin strand som innbyr til lek, moro, avslapping og sene kvelder.
Boligfeltet er plassert i et skrånende terreng der tomtene/husene er tegnet inn slik at alle har tribuneplass når kveldssola lager brann på himmelen

I Prestfoss finner du blant annet matbutikk, kafé, bank, frisør, hagesenter, interiørbutikk, byggevareforretning, maleforretning, hyttebutikk, treningssentre, idrettsarena for fotball og friidrett, skatepark, ballbinge, sandvolleyballbane, rideanlegg, skyttehall, svømmehall, museum, bilvaskmaskin, samfunnshus med kjøkken og scene, eldresenter, ungdomsskole, barneskole, SFO og barnehage.

Finn.no

Blink Hus Sigdal
Tlf: 32 71 14 90
Epost: firmapost@blinkhus-sigdal.no

Kontaktperson:
Gunbjørn Vidvei
Tlf: 404 50 525
Mail: gunbjorn@blinkhus-sigdal.no