Sandsbråten Panorama er et unikt boligprosjekt i Sigdal

Sandsbråten Panorama ligger idyllisk til, 3 km vest for Prestfoss. Sigdals riviera er et yndet fotomotiv – et skue som ikke kan sammenlignes med noe annet. Der Andersnatten reiser seg i horisonten omkranset av Trillemarka på den ene siden og Norefjell på den andre, og med en blinkende og lokkende Soneren i forgrunnen. Her vil mange bo og her drømmer mange om å leve. Dette er Sandsbråten

Rett nedenfor området ligger ei lang og fin strand som innbyr til lek, moro, avslapping og sene kvelder.
Boligfeltet er plassert i et skrånende terreng der tomtene/husene er tegnet inn slik at alle har tribuneplass når kveldssola lager brann på himmelen

I Prestfoss finner du blant annet matbutikk, kafé, bank, frisør, hagesenter, interiørbutikk, byggevareforretning, maleforretning, hyttebutikk, treningssentre, idrettsarena for fotball og friidrett, skatepark, ballbinge, sandvolleyballbane, rideanlegg, skyttehall, svømmehall, museum, bilvaskmaskin, samfunnshus med kjøkken og scene, eldresenter, ungdomsskole, barneskole, SFO og barnehage.

Det unike boligprosjektet er et resultat av samarbeidet mellom grunneier Rolf Hagajordet, maskinentreprenør Lars Haga og boligbyggeren Blink Hus Sigdal AS.

Les mer om prosjektet her

Kontakt oss

Allerede nå kan du melde din interesse for bolig i Sandsbråten Panorama. Ta kontakt med oss for å vite mer om prosjektet.

Blink Hus Sigdal
Tlf: 32 71 14 90
Epost: firmapost@blinkhus-sigdal.no

Kontaktperson:
Gunbjørn Vidvei
Tlf: 404 50 525
Mail: gunbjorn@blinkhus-sigdal.no