Bli med inn i ditt nye drømmehjem!

Velkommen til Gulsetveien 142 og 144. Her blir to eneboliger lagt ut for salg om kort tid. Boligene har to etasjer med tilhørende bod og carport. De har en innbydende fasade med et tidløst funkispreg. En materialmiks i lunt treverk og store glassflater kler omgivelsene.

Planløsningen er smart og klassisk, spesielt utformet for å gi en luftig og åpen følelse. Husets mange vindusflater slipper inn rikelig med dagslys. Flatene er rene, fargepaletten lun og rolig.

Foran huset er en trivelig hage hvor du kan innrede en lekker uteplass i solveggen. I første etasje kommer du inn i en romslig gang med gode oppbevaringsmuligheter. Her har også tre soverom, bad, vaskerom, bod og et mindre oppholdsrom fått plass.

I andre etasje er det godt å leve; med bad, soverom og en åpen stue/kjøkkenløsning. Fra stuen kan du slå opp dørene og gå rett ut på en stor terrasse med gode solforhold. Uteplassen har et moderne glassrekkverk på den ene siden. Her ligger alt til rette for å nyte sommeren til fulle.

Ditt nye nærområde har kort vei til skoler, barnehager, kollektivtilbud, butikker og Gulsetmarka. Her kan du bade og gå tur om sommeren, og spenne på deg skiene om vinteren. Fritidstilbudet er variert med aktiviteter for små og store. På Gulset er det godt å vokse opp, bo og leve.

Vil du sikre deg drømmehjemmet før det blir lagt ut for salg?

Ta kontakt med Andreas Holandpå tlf. 95 97 48 10.