Eneboliger på Jønnevall

Vi skal bygge 2 eneboliger på Jønnevall i Skien. Et populært, veletablert og naturskjønt boområde

Dette er moderne boliger med to etasjer.

Eneboligene har en unik og spennende design i trekledning. Husene har to etasjer, og et bruksareal på 133,4 kvm. Dette er huset for deg som er glad i stor plass som du og din familie kan boltre dere i.

Ved inngangspartiet har du en carport (evt garasje) og adgang til en stor utebod som er perfekt for oppbevaring av gressklipper, verktøy og sportsutstyr.

I første etasje kommer du inn i en langstrakt gang, der du har adgang til et soveværelse, bod/teknisk rom og bad. Fortsetter du videre innover kommer du til kjernen av huset, en stue med åpen kjøkkenløsning. Her får du plass til hyggelige middagsselskap ved spisebordet og koselige fredagskvelder foran tven i sofagruppen. Fra stue/kjøkkenet kan du gå rett ut på terrassen.

I andre etasje er det rikelig med plass for barn og voksne. Etasjen har et fellesområde som kan brukes som TV-stue, eller lekeavdeling for de små. Her er adkomst til en balkong med glassrekkverk, et perfekt sted å starte morgenen. Her finner du også to soverom, der det ene har egen walk-ingarderobe og bod for ekstra oppbevaring. Sist, men ikke minst, finner du også husets andre bad i andre etasje.

Boligene ligger i landlig boligområde med sentral beliggenhet, like utenfor Skien sentrumskjerne. Det er kort avstand til barnehage, barneskole og ungdomsskole samt idrettsanlegg.

Et hyggelig nybyggfelt med fin variasjon av boliger som grenser mot et herlig skog- og turområde. Her er det god boltreplass for store og små, så du trenger ikke gå langt for å komme på tur i skogen.

Det er mulig å gjøre tilvalg/endringer
Ved interesse eller mer informasjon ta kontakt

Kontakt

Andreas Holand