Lerken - lekre smarthus sentralt på Tollnes

Mellom Skien og Porsgrunn finner du Tollnes, et rolig og veletablert nabolag med kort vei til det meste. I en rolig blindvei bygges nå Lerken borettslag, med gangavstand til butikker, kollektivtransport og skole. Selv om det er kort vei både til Skien og Porsgrunn, er Tollnes et rolig og idyllisk sted å bo. Her er flotte turområder, og om sommeren kan du høre lerketriller fra trærne langs elva.

Boligene er designet for et praktisk liv. Smarthus-løsninger gir bedre komfort, lavere energiforbruk og en enklere hverdag. Her utnyttes dagens teknologi, og huset er klart for fremtidens løsninger. Varmen styres enkelt fra smarthuspanelet eller din mobiltelefon. På en kjølig vinterdag kan du likevel velge å fyre opp peisovnen – for kosens skyld. Husets materialer er vedlikeholdsvennlige, slik at du kan bruke tiden din på andre ting.

Den praktiske planløsningen gjør at du enkelt kan bo på én flate. Her er nemlig bad, kjøkken, stue og soverom samlet i første etasje. Det er likevel god plass til en familie, med to soverom, bad og en ekstra stue i andre etasje. Har du behov for fire soverom, kan stuen i andre etasje enkelt gjøres om til et ekstra soverom.

Fra første etasje åpner store skyvedører seg mot en luftig, solrik markterrasse. Her er det god plass til spisemøbler, grill og solsenger. I andre etasje finner du nok en terrasse, og boligene har i tillegg egen uteplass ved inngangspartiet.

Du har plass til to biler i egen carport og innkjørsel, med kort vei til inngangsdøren. Parkeringsplassen i carporten er tilrettelagt for tilkobling av elbil-lader.

Borettslaget legger til rette for et godt fellesskap, med hyggelige fellesområder både for store og små. Her kan barna leke mens gode naboer treffes for en matbit.

Prosjektet har egen hjemmeside, sjekk den ut her: https://www.lerken.no/