Blink Hus Valvatne Bygg ble årets medlem i 2010!

Dag Kjetil Lægerid (nr. 4 fra venstre rad 2) og hans ansatte er stolte over utnevnelsen Årets Blink Hus medlem 2010. Kjededirektør Jan Hoff til venstre. (Foto: Ricardofoto.no)

Årets byggeleder 2017 Terje Kristiansen
Unknown

Oss i Valvatne Bygg
Val.1

Årets EET bedrift/ selger 2015 - Anders Titland og Bjørn Storebø
1


Me skal gjera det enklare for deg å byggja bustad

Når husdraumen skal gjerast til verkelegheit, då er da viktig å velje ein samarbeidspartnar de kan stola på. Ein samarbeidspartnar som ordnar alt de har tenkt på – og alt de ikkje visste måtte gjerast.

Valvatne trelast AS vart grunnlagt i 1900, men har røter attende til tidleg 1500-talet med enkel vassdriven sag i Sagvåg. Valvatne bygg AS vart i 2004 skilt ut som eget selskap og er idag 23 tilsette.

Me har med oss mange solide og stabile entreprenørar, noken har vore med oss i ei årrekke. Me har også eigen prosjektavdeling som jobbar med utvikling og salg av EET-prosjektar, det vil si bustader på eigne tomter. Me blei medlem av BINK-HUS kjeden i 2006.

Blink Hus Valvatne, Stord, ble utropt til årets medlem i 2010 hos Blink Hus.  I begrunnelsen får vinneren ros for i stor grad å by på seg selv og dele sine erfaringer med andre. Årets vinner er et kjært og godt medlem i Blink Hus. Bedriften innehar en høy kompetanse på husbygging og har bygd stein på stein gjennom mange år og framstår i dag som  en sterk økonomisk enhet, sa kjededirektør Jan Hoff ved utdelingen. De ansatte er stolte av å ha tilhørighet i denne bedriften.  Profileringen og markedsprofilen er svært god og kjedekontoret i Tønsberg er stolte av å kunne jobbe sammen med årets medlem, avsluttet han


Se vår film.